1 év sikertelenség után holnap megyek nődokihoz. Mit mondjak ha megkérdezi, hogy mi a panasza?
Figyelt kérdés
Ezen agyalok hogy mit mondjak majd. Sztk-es dokihoz megyek, és ugyebár úgy kezdik hogy mi a panasza? ti mit mondtatok, hogy miért jöttetek és mit szeretnétek? köszi2014. márc. 23. 10:42
11/23 A kérdező kommentje:
Szia! kiírtam kérdésbe is mi a vélemény a leletemről. 2 nap múlva kell megint uhra menni, látott kis tüszőket, de nem mondott semmi mást. Páromnak kell menni spermavizsgálatra.
Kíváncsi leszek 2 nap múlva mit mond, vagy mi lesz a következő lépés.
2014. márc. 25. 12:44
12/23 anonim válasza:
Szia!Fú hát erre nem tudok mit mondani mert nekem nem ilyen vizsgálatom volt,hanem hormonális vérvételre küldtek!Ez nem tudom mit akar jelenteni!De azért írj ha tudsz valami konkrétumot!Itt egy link ahol dokik válaszolnak:
13/23 A kérdező kommentje:
ma voltam megint uh-n látott egy domináns tüszőt, azt mondta a napokban kell együtt lenni. Addig nem küld már vizsgálatra amíg nincs meg a párom spermavizsgálata, mert lehet az az oka hogy nem jön össze.
2014. márc. 27. 11:38
14/23 anonim válasza:
Mikor kell a párodnak menni a sperma vizsgálatra?Mindenképp írj ha tudsz valamit,szeretnék hallani felőletek!Szorítok nektek!
15/23 A kérdező kommentje:
Majd jövőhéten kell felhívnom a dokit, mert 5 nap önmegtartóztatás után kell menni és mivel most vannak a termékeny napjaim, ezt még megvárjuk és majd csak utána jelentkezünk be a dokihoz.
2014. márc. 29. 09:04
16/23 anonim válasza:
Értem!Szorítok nektek,aztán írj ha tudsz valamit! :)
20/23 A kérdező kommentje:
Sajnos semmi, az eredmények jók, de baba még nincs. Úgy gondoljuk elzáródás lehet, így remélem mihamarabb előírja nekem ezt a vizsgálatot, mert tényleg mindent megpróbáltunk már és még sem jön össze.
2014. máj. 9. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!