Lehet még nekem gyermekem, ha 4 év után sehogy sem esem teherbe?
Figyelt kérdés
Több alkalommal voltam magánorvosnál, mindig mindent rendben talál, de soha sem mond semmit. Adott fogamzást segítő gyógyszert, többet kipróbáltatott velem de semmi.Mindig visszahív és már nagyon sokba van.
Rendszeres nemi életet élünk a párommal, őnála is mindent rendben találtak.Tanácstalan vagyok.Az orvos szerint nincs szükség beültetésre, lombikra de ezt nem is akarnám.
2014. márc. 18. 18:36
21/22 anonim válasza:
Válts orvost! Mielőbbi babásodást!
22/22 anonim válasza:
mutasd meg a laborjaid nem dokinak hanem hormontanacsadónak....keress egyet a neten és írj neki,lehet h a hormonjaid jok,de mégsem a legjobbak...
barátcserjét szedsz?vannak még praktikák,amik nem gyógyszerek és segítik a teherbeesést....de ezt egy hormonszakértővel kellene átrágni szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!