Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lehet még nekem gyermekem, ha...

Lehet még nekem gyermekem, ha 4 év után sehogy sem esem teherbe?

Figyelt kérdés

Több alkalommal voltam magánorvosnál, mindig mindent rendben talál, de soha sem mond semmit. Adott fogamzást segítő gyógyszert, többet kipróbáltatott velem de semmi.Mindig visszahív és már nagyon sokba van.

Rendszeres nemi életet élünk a párommal, őnála is mindent rendben találtak.Tanácstalan vagyok.Az orvos szerint nincs szükség beültetésre, lombikra de ezt nem is akarnám.

2014. márc. 18. 18:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

igen,új orvosnál,újra kivizsgálások.

tényleg menj vmi meddőségi központba,vagy kérj segítséget hormontanácsadótól(keress rá ilyenre a neten,akivel lehet konzultálni web-en is)hátha tud vmi hasznosat mondani ő is,nem csak egy doki...

2014. márc. 19. 08:46
 12/22 A kérdező kommentje:

Néztek teljes hormonsort is klinikai laborban ezek is rendben vannak. Az átjárhatósági UH szintén. Spermateszt is megfelelő. Genetikai vizsgálat nem volt.

Szerintem is orvost kellene váltanom.

2014. márc. 19. 18:22
 13/22 anonim ***** válasza:
Peteérés követést csináltatok? Mert az is lehet, hogy túl picik, és azért nem lesz belőle baba
2014. márc. 19. 18:32
 14/22 A kérdező kommentje:
Igen volt peteérés UH vizsgálat 4x, 33 mm és egyszerre volt hogy 3 pete volt.
2014. márc. 21. 00:25
 15/22 anonim ***** válasza:
33mm-es tüsző volt? Mert az túl nagy.
2014. márc. 21. 02:32
 16/22 A kérdező kommentje:

19mm, 23mm, és 33mm is volt.

Az nem jó ha túl nagy?

2014. márc. 22. 00:55
 17/22 anonim ***** válasza:
A 19 és a 23 redben van, bár attól függ, hogy nappal tüszőrepedés előtt de a 33 az már túl nagy, azt jelenti nem tudott megrepedni.
2014. márc. 22. 01:15
 18/22 anonim ***** válasza:

A nagy petékből ciszták lehetnek, PCO-ra is utalhat. Szerintem válts dokit, mert tőle még mi is részletesebben leírtuk, mik lehetnek a problémák.

Én találtam egy rendes dokit, mindent kivizsgált, hsg,peteérés követés, spermavizsgálat, hormonok, vér, genetika.Így is nehezen sikerült, de legalább tudtuk nincs baj.

2014. márc. 22. 08:29
 19/22 A kérdező kommentje:
Ajjaj. De miért nem tett többet az orvosom, vagy legalább tanácsolna valamit. Mindig visszahívott peteérés előtt UH-ra, és teljesen nyugodtan közölte, hogy ezen a héten lehet próbálkozni és már csak egy löket hiányzik hozzá hogy sikerüljön a teherbeesés. De ez van évek óta, a páromat sem küldte spermaszámlálásra, önként ment el az SZTK-ba.
2014. márc. 24. 01:36
 20/22 anonim ***** válasza:
Mert sajnos rengeteg ilyen doki van.
2014. márc. 24. 01:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!