Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lehet még nekem gyermekem, ha...

Lehet még nekem gyermekem, ha 4 év után sehogy sem esem teherbe?

Figyelt kérdés

Több alkalommal voltam magánorvosnál, mindig mindent rendben talál, de soha sem mond semmit. Adott fogamzást segítő gyógyszert, többet kipróbáltatott velem de semmi.Mindig visszahív és már nagyon sokba van.

Rendszeres nemi életet élünk a párommal, őnála is mindent rendben találtak.Tanácstalan vagyok.Az orvos szerint nincs szükség beültetésre, lombikra de ezt nem is akarnám.

2014. márc. 18. 18:36
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni hogy 36 éves vagyok.
2014. márc. 18. 18:37
 2/22 anonim ***** válasza:
Olyan, hogy fogamzást segítő gyógyszer nem létezik. Milyen problémára és milyen szert kaptál?
2014. márc. 18. 18:43
 3/22 ozsi987 ***** válasza:
100%
Szia. Ha helyeben egy meddőségi központot felkeresnék. Ott olyan vizsgálatokat végeznek, amiket a nőgyőgyász nem tud. Ha segítség kell, azt is megadják. Nem halogatnám... Mi másfél éve járunk. Veszteni valód nincs.
2014. márc. 18. 18:43
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes lenne felkeresned legalább egy endokrinológust elsőkörben, majd ha ő sem talál problémát, akkor meddőségi központot. Egyébként remény mindig van, édesanyám például 7 évente tudott teherbeesni rendszeres nemi élet mellett, de nem hiszem, hogy ez a követendő példa, egyszerűen akkor még rengeteg mindenről nem tudtak (pl.: pcos), így nem tudtak segíteni sem neki. Én a helyedben keresnék másik orvost.
2014. márc. 18. 18:45
 5/22 A kérdező kommentje:
Pl. DUPHASTON, UTROGESTAN ezt a kettőt szedtem..
2014. márc. 18. 18:55
 6/22 A kérdező kommentje:
Valamelyiktől, már nem emlékszem, a franciaországban előállított gyógyszertől pedig a várnyomásom is nagyon megemelkedett. Abba kellett hagynom a szedését.
2014. márc. 18. 18:57
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Hormonsort néztek, pajzsmirigy, cukor, sperma vizsgálat, átjárhatósági vizsgálat? Ezeket is megcsináltatta a doki, vagy csak egyszerűen progeszteron pótlásra írt neked gyógyszereket?
2014. márc. 18. 19:32
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a gyógyszerek amiket felírt neked, nem a teherbeesést, hanem a megtartást segítik. Szóval semmit nem érnek, ha nem termékenyül meg a petesejt.

HSG-n voltál? Erősen kellene gyanakodni ennyi próbálkozás után az elzáródásra.

Szerintem válts dokit, mert csak az ő zsebe telik a hónapok során, a te pocakod meg nem nő...

Ami nekünk 2 év után segített az inofolic szer volt, ha gondolod próbáld ki!

2014. márc. 18. 20:12
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Véleményem szerint réges-régen orvost kellett volna váltanod.

Irány egy jó endokrinológus, kérjél legalább 3 pontos terheléses cukrot, és hormonsort.

36 éves vagy..ne vesztegesd az időd:)

2014. márc. 18. 21:06
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy teljes kivizsgálás kéne.
2014. márc. 18. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!