Endometriózis diéta Sziasztok, van olyan köztetek akinek segített a diéta és a talpmasszázs az endo "inaktívvá" tételében? Van aki endoval a spontán teherbe esett? 35 éves vagyok és még nincs gyermekem de nagyon szeretnék. A műtéttől félek.
Egyik barátnömnek nagyon sokat segit a diéta, meg az hogy fogamzásgátlót szed, ö már lemondott a gyerekről. 4 órás műtétje volt utána 2 hónapot kapott hogy ha addig teherbe esik ok ha nem akkor nem lehet babája.
Nála nagyon súlyos az endo. Egy évben egyszer kell abbahagynia a gyógyszert akkor egyszer menstruál. kötelező a gyogyszert szednie, különben állandó kórházi kezelést igényelne. Amióta csinálja a diétát jobban van sokkal, nincsenek az állandó fájdalmai de maint eszik olyat amit nem kéne 2 napon belül jön a fájdalom.
Mióta eszem tudom, görcsöltem a mensi alatt. Rendszertelen is volt, 20 évesen is.
Hogy ez endometriózis volt - e vagy sem, már nem keresem a választ.
Férjhez mentem 1 jó év után derült ki, a férjemtől nem lehetek terhes, megvizsgálták.
Elváltam tőle, nem a gyereknélküliség miatt.
Új kapcsolat, rendszeres lett a mensi. Fél évig kb védekezés, hüvelygolyóval.
Utána 3 hónap múlva terhes lettem.
Egyre többet olvasni, hogy ndo miatt nem lesznek terhesek.
Talpasszázs, diéta segít - e, nem tudom.
De lehet hogy van benne valami.
Illetve talán a mensis napokon, a zsíros, nehéz ételeket kerülni kellene.
Pl a " szelesekre ", szárazbab és a többi.
Szívesen olvasnék arról akinek tényleg az étrend segített.
Nem írnám le teljesen ezeket a dolgokat.
Kor előrehaladtával, bizony egyre fájdalmasak ezek a nehéz napok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!