PCT pozitív (amikor a hüvelyen túl már nem tudnak a spermiumok tovább haladni, mert lebénulnak, elhalnak) eredmény esetén volt olyan, aki spontán teherbe tudott esni?
Szia.Nálunk is pozi lett a pct.Inszem történt januárban ezért hogy segítsenek feljuttatni a spermiumokat.Sikerült de a 10.hétben spontán elvetéltem cyst.pete volt 20mm-es+eü.kaparást végeztek.2mensit vártunk a doki engedélyt adott hogy próbálkozzunk jó ok de ha nem jutnak fel.csoda történt nem tudom nem bíztunk benne pedig.+lett a teszt lassan emelkedett a hcg.7hétben sajnos újra kellet élnünk a spontán vetélést újra eü.kaparást végeztek azóta a menses időbeni jövetelen 28.napra felborult sosem görcsöltem.52.napra kínlódva megjött nagyon kevés ideges,feszült vagyok.Ma 33.napon vagyok újra semmi nem bírom már lelkileg nagyon megvisel uralkodik rajtam a feszültség.Nagyon nehéz!!!
Érdekes eset ugye inszem aztán pár hónap múltával sikerült magunktól de sajnos vetélés történt újra.Aviva tornázok,igyekszem többször úszni járni.Alapjába véve is idegeskedős típus vagyok de a vetélések óta pláne.Hogyan tudjam legyőzni a feszültséget ezen igyekszem dolgozom rajta igaz a kisfiam és a párom nem hagyja hogy szomorkodjam.Puszi neked sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!