Lehet baba? Múlt hónapban pozitív tesztek után mégis megjött, elmentem dokihoz és elküldött vérvételre.3. és 21. napon. Még nincs eredmény.
Szia.A mi esetünk:
Először januárban 2év sikertelen próbálkozás után inszemet végeztek sikerült de sajnos a 10.hétben beindult a spontán vetélés 200mm.-es cyst.pete-ekkor kapartak meg először.2mensit vártunk elég jól megjött.A doki 3ciklusban engedélyt adott próbálkozni.jó hogy sikerülne ha januárban inszem történt segítség kellett.Hogy-hogy csoda-e de +lett a teszt lassan emelkedett a hcg.újra elvetéltem júl.-ban a 7.hétben-újra megkapartak.Teljesen felborult a mensesem ezek előtt mindig pontosan 28.napra megjött szépen le zajlott.A vetélés óta 52.napra kínlódva megjött nagyon kevés.Ma a 33.napon vagyok újra rám tör a feszültség sírás nem bírom már lelkileg.Nagyon nehéz.Sajnos most már ennyi sikertelenség után idegesebb,feszültebb vagyok.Ennyit erről kinek hogy adatik.
Azóta mizujs veled-tek?siker van-e?írj-puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!