Anyukák.25 hetes terhes vagyok pozitiv Igm esetén megtartanátok a babát?
Figyelt kérdés
Genetikus nem talált hibát. Határérték 4%kal léptem túl 4 hónapnál régebbről mutatható ki. Helyettes volt a nödokinál,annál voltam. Ö azt mondta vetessem el. Teszem szóvá meg se vizsgált. Gondolkodom új vérvételen. Ti mit tennétek?2014. jan. 15. 15:34
31/33 A kérdező kommentje:
minden rendben a szervezetem nem tud mit kezdeni ezzel az igm-mel igy pozitivat fog mutatni.
2014. febr. 11. 12:53
32/33 anonim válasza:
Szia!
Megint én. Örülök, hogy minden ok. Azóta nekem is megjött a leletem, bemutattam a Kaáli-ban, elküldtek infektológiára, hogy állítsanak ki egy szakvéleményt, hogy nincs friss fertőzésem. Beszélgettem az osztályvezetővel, ő mondott ezt-azt. A lényeg, hogy aki életében egyszer megfertőződött CMV-vel annak élethosszig kimutatható a vérében a vírus is és az ellenanyag is. Azt mondta nagyon ritkán fertőződik valaki újra. Tüneteket okoz, rossz lesz a májfunkció pl. vagy megduzzadnak a nyirokcsomók. Elmesélte, hogy egy osztályos kolléganő terhesen kapott CMV fertőzést, a baba vérképe nem volt jó, de helyrejött, egészséges. Nálatok sem lesz gond biztosan!!!
33/33 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm :)
2014. febr. 13. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!