Véleményekre, tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Több mint 30 naposak a ciklusaim, nagyon változó. Dec. volt a 2. Clostys hónapom, uh-os követéssel tudom, hogy 2x volt tüszőrepedésem, a legutóbbi dec.30- jan.01. között volt.Ma vagyok a 31 cn-on, gondolom a késői pé miatt késik. Semmi terhes tünetem nincs, annyi a furcsa, hogy máskor mielőtt megjön, 1-2 héttel érzem, most meg ezen a héten éreztem, de annyira görcsöltem, hogy azt hittem, azonnal megjön, de nem tart sokáig. Volt már így valaki és terhes lett?
Ja és jan. 02-án voltam uh-on, és akkor láttuk, hogy 2 tüszőből 1 megrepedt, a másik 36 mm-es ciszta lett
2014. jan. 10. 13:56
2/6 anonim válasza:
Holnap próbálj meg egy tesztet, de ha azt mondod, hogy máskor is jött meg később inkább várj még pár napot! Én is görcsölgettem (szúrt, nyilalt, igaz nem erős fájdalom, inkább kellemetlen érzés), mondjuk nemvárt napján és azután pár napig, ne előtte ennyivel :) de mensi kimaradása követően teszteltem halvány pozit, előtte egyet sem (megrögzött tesztelő :D ) Azért tudom ilyen biztosra, h ezek így voltak, mert még csak egy hét telt el azóta. Jah, és semmi tünetem nem volt, csak ennyi. Vártam is a nagy hányás, émelygés dolgot, leszakadó ciciket, mert itt annyit olvastam, hogy azért csináltak tesztet, mert már zsák számra voltak tüneteik :)
2014. jan. 10. 13:59
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
Egy regényt tudnék írni arról, hogy mi történik velem vagy hogy milyen dolgokat veszek észre magamon, mióta babát szeretnénk. :)
A 2. peteérés után meg akarom várni a 14 napot és úgy tesztelni, de olyan türelmetlen vagyok.Nekem semmi fájdalmam nincs, csak a görcsölés, de az olyan erős, mint mikor éppen menstruálok, de azonnal el is múlik. Eddig mindig úgy volt, hogy mensi előtt 1-2 héttel folyamatosan éreztem enyhén. Ja és múlt héten minden este fel voltam puffadva.
2014. jan. 10. 14:24
4/6 A kérdező kommentje:
ÉS gratulálok a babához!!!
2014. jan. 10. 14:25
5/6 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló! Ma megcsináltam a tesztet. Fényben látok második csíkot. De az 100%, hogy ott van, csak fényben látszik!! Ez az a csík lenne, vagy pedig alapból meg van a második csíknak a helye a teszteken és azt látom???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!