Anyukák.25 hetes terhes vagyok pozitiv Igm esetén megtartanátok a babát?
Figyelt kérdés
Genetikus nem talált hibát. Határérték 4%kal léptem túl 4 hónapnál régebbről mutatható ki. Helyettes volt a nödokinál,annál voltam. Ö azt mondta vetessem el. Teszem szóvá meg se vizsgált. Gondolkodom új vérvételen. Ti mit tennétek?2014. jan. 15. 15:34
11/33 A kérdező kommentje:
Nem tájékoztatott semmiről. Akkor kérek új vérvizsgálatot. Köszönöm
2014. jan. 15. 15:55
12/33 anonim válasza:
én is a mielőbbi genetikát javasolnám, nekem is volt hozzá szerencsém, bár más miatt, ne add fel, nekem is azt mondták, el kell vetetni (nem a genetikus, előtte egy nőgyógyász), majd a sarkamra álltam, minden létező dokit végig jártunk és megtartottuk. Ma már elmúlt 4 éves, makk egészséges, téves volt a nőgyógyász diagnózisa. Drukkolok!
13/33 A kérdező kommentje:
November 8ai lelet. Ma kaptam meg de én aznap nem voltam vérvételen. Október 21én voltam ahol az volt aktuális cmv fertőzés nincs.
2014. jan. 15. 15:57
14/33 anonim válasza:
Na ez így már tényleg kaotikus. Ismételjétek meg a vizsgálatot mihamarabb.
15/33 A kérdező kommentje:
És novemberi a lelet voltam decemberben genetikusnál és semmit nem mondott h baj lenne
2014. jan. 15. 15:58
16/33 anonim válasza:
Már mindegy szerintem, szülés után fog kiderülni neked, hogy megúszta-e a babád minden vonalon. Nem irigyellek.
18/33 anonim válasza:
Szia!Én kérnék egy újabb vérvizsgálatot,de ami a legfontosabb,egy jó genetikust keresnék fel!Egyáltalán nem biztos,hogy beteg lesz a babád,illetve 25.héten már nem lehet megszakítani a terhességet sem.Nagyon nem volt képben a doki,akinél voltál,az tuti!!!Akár beteg a baba,akár nem,betöltött 24.hét után már semmilyen indokkal nem szakítják meg a terhességet.Őt már bizony ki kell hordani,ezen ne is agyalj,inkább mielőbb keress fel egy másik orvost!Remélem minden rendben lesz veletek!!!Üdv:Egy szülésznő
19/33 anonim válasza:
Menjetek el az Istenhegyi Géndiagnosztikába, és nézessétek meg a babát, az ország legjobb genetikusai dolgoznak ott.
20/33 anonim válasza:
Bocsánat h így közbe szólok...remélem minden rendben a babával.
Nekem is lenne egy kérdésem. Mikor a 6. hètbe léptem iuszonyatosan megfáztam egyfolytában köhögtem de szó szertint egyfolytában, 2 percet nerm bírtam ki köhögés nélkül. Szerintetek ez közrejátszhastott abban h megállt a fejlődèsben a terhessègem a 6. héten és elvetéltem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!