Fokent azoknak szol a kerdes akinek mar van 3 gyereke .2gyermekem, lehet terhes vagyok megtartanatok?
Engem nem a munka riaszt el hanem az anyagiak.
Meg hogy lenne e türelem hozza.
Ok megszületik de igy is kivagyok sokszor mi lenne ha lenne egy 3 is felek nem lenne energiam de ha elvetetem hat mar a gondolat is borzasztaz apuka állandóan dolgozik az itthoni neki ram marad.
Ex igy elgondolkodtatt
az emberek nagyon el vannak tájolva a nagycsaládos támogatásokat illetően.
ha a párod nem keres legalább br 400 e ft-ot, akkor a családi adókedvezmény csak pár tízezer ft havonta. 400 e ft havi keresetnél már havi 80 e ft bevételt jelentene.
Ovi majd féláras, azt jelenleg ennyi is a nagy támogatás.
Gyes kitolódik a legkisebb 8 éves koráig, ami huszonezer ft-ot jelent havonta. kb ennyi. Idegileg te ismered magadat, de én kész vagyok a 3 kicsitől. segítség nélkül elképesztően nehéz. költségek iszonyú sokak, sokat esznek, sokba kerülnek már most. ezek a negatívumok, de vannak pozitív olala is, gondolom, arról nem kell írjak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!