Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ti nem találjátok igazságtalan...

Ti nem találjátok igazságtalannak, hogy van, aki csak úgy potyogtatja a gyerekeket, másoknak pedig nem sikerül?

Figyelt kérdés
2013. aug. 25. 18:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
De. De az élet nem igazságos, akármilyen téren nézed.
2013. aug. 25. 18:58
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
Élet igazságtalan igen.
2013. aug. 25. 19:00
 3/13 anonim válasza:
85%

Annak aki túlságosan is fogamzóképes és nem használhat ilyen-olyan okokból biztonságos fogamzásgátlót,annak ez ugyanolyan probléma,mint annak akinek sok próbálkozás után sem sikerül teherbe esni! Az egyik attól retteg amit a másik olyannyira vár!

Én inkább azt tartom igazságtalannak,hogy rengeteg gyermek születik rossz helyre,szeretet,gondoskodás nélkül nől fel,pedig sokan várnak örökbefogadásra,jó körülményekkel!

Ami pedig felháborít az az amikor valaki örökbefogad egy gyermeket,aztán rájön,hogy tulajdonképpen szülőnek lenni nem éppen szórakoztató dolog és elválik,majd lepasszolja a gyereket a rokonoknak,nagyszülőknek!

Az élet nem arról híres,hogy igazságos!

2013. aug. 25. 19:04
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem értem amikor tele van a tévé a szegény családokkal akik 1 szobában nyomorognak, víz meg áram nélkül, segítsünk rajtuk stb, de van vagy 5-6 gyerekük...Aki szegény, az minek szül ennyi gyereket ha nem tudja eltartani?

Pontozzatok le de ez így van. A kőgazdag meg nevel jó esetben 1 gyereket, vagy annyit se. Ez is igazságtalan

2013. aug. 25. 19:05
 5/13 anonim ***** válasza:
86%
De igen ! :((
2013. aug. 25. 19:20
 6/13 anonim ***** válasza:
72%

Nem igazságtalan, hogy valaki egészségesen születik van aki nem?

Nem igazságtalan, hogy valaki küszködve befejezi a szakmunkást más könnyedén megcsinálja az egyetemet is?

Nem igazságtalan, hogy valaki bármit megvehet amit akar?

Nem igazságtalan, hogy valaki könnyen talál állást míg más küszköd érte hónapokig/évekig.

Ilyen az élet, sajnos.

2013. aug. 25. 19:23
 7/13 anonim ***** válasza:
Te a gyerekért küzdesz, más meg olyanért, ami neked esetleg megadatott.
2013. aug. 25. 19:45
 8/13 anonim ***** válasza:
51%
Te a gyerekért küzdesz, más meg olyanért, ami neked esetleg megadatott. Minden embernek megvan a maga tragédiája. Még akkor is, ha szerinted a gyerektelenségnél nagyobb szívfájdalom nem létezik.
2013. aug. 25. 19:48
 9/13 anonim ***** válasza:
53%
De, de ilyen az élet.... Neki meg más nem adatik meg ami nekem igen! Mindenkinek meg van a keresztje!
2013. aug. 25. 21:08
 10/13 anonim válasza:
100%

Mi már évek óta várjuk a babát,ezidáig hiába.

Engem is elszomorit és dühit hogy a szomszéd 14éves lánya babát vár! Sejtitek h nem tervezett csak becsúszott,de ugyebár náluk nem meglepő dolog az ilyen....most ballagot a (nagy)lány a 8-bol és már "asszonyérett".

Nem ezeknek kellene addni a segélyt,mert azt ugysem a babára költik,inkább több támogatást,segitséget adnának a meddőpároknak!

2013. aug. 26. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!