Nem tartjátok igazságtalannak, hogy a véletlenül becsúszott babák, mert csak 1x nem védekeztünk, de mindig sikerülnek?
ezen mar en is elgondolkoztam!
van olyan nap ezen az oldalon,amikor 2-3 lany felteszi a kerdest,hogy igy vagy ugy lehet e terhes..aztan persze,hogy terhes lesz es egy masik kerdesben kerdezi meg,hogy megtartsa e...
ahhh kiakadok a felelotlenseguktol...
A spontán peteérés sokkal gyakoribb, mint ahogy a elgtöbben hiszik.
Viszont ha valakinek szex közben (is) azon jár az esze, hogy sikerül-e teherbe esnie, az a legtöbb esetben tökéletesen megakadályozza azt, hogy gyerek legyen belöle.
Ha valaki tényleg gyereket akar, akkor nem kellene azon gondolkodnia, hogy sikerül-e, hanem egyszerüen csak élvezni a szexet és úgy állni hozzá, hogy ha terhes lesz, akkor jó, ha meg nem, akkor majd legközelebb.
ez a kedvencem a mai nap!!!
se munka,se haz ..semmi..es akkor azt mondja,hogy tervezett volt a gyerek!!! :(
Ez nem igazság kérdése! Azért a discoban sem lesz minden lány rögtön terhes. Ők még azt sem tudják mi az az ovuláció,és az az igazság hogy én sem igazán!
Hogy kinek sikerül kinek nem,az nem életkortól függ! Inkább genetika,hajlam,betegség,nem tudom....
Én 29évesen lettem először terhes,úgy hogy soha semmit nem számoltam,azt sem tudtam mi az az ovu,p.é,meg mit tudom én még mi. Egyszerűen nem védekeztünk,és sikerült.
Mert ember tervez, Isten perverz :)
Most akkor én pl mit szóljak? A szüleimnek 10 kemény év és több elvesztett bébi (vetélés, halvaszületés...) után végre jöttem én. Nekünk a második hónapban jelentkezett az első babánk, és alig fél év múlva meglepetésszerűen a második. Ennyi erővel a saját anyukám a pokolba kívánhatna, hogy neki mennyit kellett küzdeni, nekem meg akkor is összejön, ha nem feltétlen akarom. Ennyi idős korában ő végre megfoghatta az első első élő és egészséges babáját, én meg azon vagyok, hogy akkor most ha lehet egy pár évig ne jöjjön több, mert csődbe megyünk és utolér a végkimerülés a két kicsi mellett.
Nagyrészben nem igaz, hogy csak akkor az egyetlen alkalomkor nem védekeztek! Csak ezt mondják, hogy mentegessék magukat.
Van pár barátnőm, akik beszámoltak erről is régebben, hogy jujj, óvszer nélkül szexeltünk, csak nehogy becsússzon a baba. De végül egyiküknél sem lett belőle baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!