Kérlek biztassatok! Tegnap este szeretkeztünk párommal lovagló pozícióban csináltuk és nem védekeztünk csak az utolsó pillanatban szakította meg és csak egy kicsi sperma ment a hasára a többi bennem landolt! :D Szerintetek teherbe eshettem?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék kis babát!!2011. dec. 28. 10:44
1/17 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ, mikor van ovulációd? Esélyes,természetesen!
2/17 anonim válasza:
Ha szeretnétek babát, akkor miért szakítottátok meg???
4/17 A kérdező kommentje:
A párom is szeretne csak fél tőle!! Mert eddig mindig megszakítottuk és nem volt megbeszélve hogy most akkor nem szakítjuk meg, így sikerült és kész....de már akkor elment mikor kivette!!
2011. dec. 28. 10:57
5/17 anonim válasza:
Hát..akkor meg kell beszélni, ki hogy akarja. De legelőször is: el kéne tervezni az egész babaprojektet. Úgy érzem, még nagyon korai gondolati szakaszban van.
6/17 A kérdező kommentje:
Én már elég régóta szeretném, ő pedig fél vagy nem is tudom mi játszódik le benne mert nem meri bevallani hogy art ettől az egész dologtól,de én úgy hiszem ha terhes lennék és megszületne a baba akkor oda lenne meg vissza a boldogságtól!!
2011. dec. 28. 11:13
7/17 anonim válasza:
En 7 honap aktív védekezésmentes egyuttlét után estem teherbe. Bocs a lelombozásért, de az esély megvan.
1 éves kislány anyukája
8/17 A kérdező kommentje:
Nem lomboztál le!! KÖSZÖNÖM HOGY VÁLASZOLTÁL!!!
GRATULÁLOK A KIS LÁNYODHOZ!!
2011. dec. 28. 11:27
9/17 anonim válasza:
Én így estem teherbe elsőre:) habár ő nem szakította meg, és késői peteéresem volt...
32 hkm
10/17 anonim válasza:
Ha megszakította nem akar gyereket, te meg bele akarod kényszeríteni.Íme egy újabb jövőbeli egyedülálló anyuci.Okos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!