A füvezés miatt nem esem teherbe?
párommal napi szinten elszívunk minimum 2-3 cigit,de inkább 5-6ot,hétvégén pedig többet. Nem védekezünk,havi 3-4 alkalommal legalább elmegy bennem. Nem lenne gond a gyerek,ezért is vagyunk bátrak. Elképzelhető,hogy a spangli miatt nem megy?
Bíráló megjegyzéseket nem kérek,tudom,hogy nem nyomorék gyerekem születne,orvossal konzultáltam
jézusom
ti betegek vagytok.én is leteszem a voksomat amellett,hogy ugorjatok villamos elé!!!szerintem a kapaferi meg a párja lehet.nem hiszem ,hogy még egy ilyen degenerált se@@fej létezik a világon mint a kérdező és a partnere!
mekkora gyökerek vagytok...az nem számít,hogy ti is NAPONTA,sőt,ÓRÁNKÉNT visztek be mérgező anyagokat a szervezetetekbe? úristen,ennyi idiótát egy helyen,közben meg szisszen a sör,vagy töltöd a 2. viszkit,ugye?ja,nem,mert itt csak tökéletes,kifogástalan,makulátlan emberek vannak,el is felejtettem. fogadjunk,a válaszadók közt mindenkinek van gyereke,és a terhesség alatt még napra sem ment a pocakjával,mert káros!ugye,így volt? ha nem,akkor fogjátok be a mocskos pofátokat most már!ennyi rohadt gyökeret egy rakáson,nem is értem... milyen 4-5 hét kell a terhesség kimutatásához,nagyokos? 2,azaz KETTŐ HÉT alatt kimutatja az eredményt. És mivel én sem szeretnék kárt,ezért 2hetente tesztelünk. Nem érdekel,kinek mi a véleménye,nekünk így jó. És azt ne mondd már,hogy a 2 hetes ""gyerekben"" akkora károkat okoz a fű,hogy nyomorék lesz,úgy,hogy a terhesség további részében nem füvezik az ember. Na ne kábítsál már. És mondjak jobbat? Biozabálós, bioásványvizes kismamáknak is született már nagyon ritka,nem öröklődött betegséggel gyereke. Ennyit erről,puszika! Másrészt,a terhesség korai szakaszában az az elsődleges,hogy a véred legyen rendben. Tehát! Még egyszer elmondanám,a THC 3-8 óra alatt ürül ki.
Ja,és hogy mondjak valamit: számtalan "füves kismamától" kaptam levelet,akik azért nem mertek ide írni,mert kb kivégeznétek őket. És képzeljétek, 10/10 kismama tökéletesen egészséges gyereket hozott világra. Hát még ilyet!
Kedves kérdező, most rohadtul nincs kedvem sem pedig időm vitatkozni, de de orvosi szempontból annyi ostobaságot írtál le, hogy az hihetetlen. Egy példa, az embrió az első trimeszterben a legsérülékenyebb. A THC pedig legalább két hétig kimutatható a vizeletből, de ha a vizeletedben ott van, akkor a véredben is ott van, csak kisebb koncentrációban. Továbbá igen viszünk be káros anyagokat, éppen ezért nem kell ezt még a fűvel is megdobni. Ami a biozabálós kismamát illeti, igen nem lehet minden káros noxát kiszűrni, továbbá spontán mutáció, a placenta működési elégtelensége és még kismillió más dolog okozhat fejlődési rendellenességet. Éppen ezért nem kellene plusszban dohányozni, alkoholt inni, füvezni stb. Egyébként annyi eszük még a bagósoknak is van, hogyha gyereket akarok, akkor az a minimum, hogy leszokom. Továbbá vicces, hogy havi minimum 60 ezret kidobtok fűre de fogamzásgátlásra nem telik. Ez szín tiszta igénytelenség.
Ami pedig a füves kismamák gyerekeit és leveleit illeti. Ezt még ők sem tudják! Ugyanis lehetnek olyan szövődmények, pszichiátriai kórképek, melyek csak évek múlva jönnek elő.
Mindent összevetve, te egy felelőtlen és önző ember vagy, és remélem, hogy nem a fű miatt nem esel teherbe, hanem azért, mert meddő vagy. Az ilyen embernek nem szabadna gyereket szülni, mert a gyerekből éppen olyan felelőtlen link felnőtt lenne, mint az anyja.
Már ne is haragudj,de te írsz oltári baromságokat.A baba igen is 4-5 hetes,mire kiderül a terhesség,mert nem onnan számítjuk,hogy felcsináltak,hanem az utolsó menstruáció első napjától,és a teszt a következő esedékes menstruáció első napján mutatja ki nagy bizonysággal.Úgy látom te az ovuláció fogalmával sem vagy tisztában,mert akkor nem lődözgetnéd a teszteket két hetente.Elég,ha nem jön meg menzeszed akkor tesztelni.Máskor úgy is nagy valószínűséggel negatív eredményt kapsz,kivéve ha extra peteérésed volt,de arra nagyon kicsi az esély.Ha gyereket akarsz,legalább olvass utána a dolgoknak,nem árt mielőtt belevetitek magatokat.
Tudom,hogy mindenki magából indul ki,de ne általánosíts.A férjemmel mi is babát szeretnék,és egyikük sem dohányzik,nem iszik és kávét sem fogyasztunk.Nekem is volt káros szenvedélyem( cola,energia ital),de letettem,és egészségesen kezdtem táplálkozni.Miért?Hogy egészséges gyerekem szülessen.Mert én nem akarom,hogy a gyerekem egész életében valami fejlődési rendelleneséggel vagy betegséggel éljen,mert én nem voltam képes megtenni érte,azt,hogy ezeket leteszem.
Lehet,hogy az utcán is sok a fertőzés veszély,sok a füst,de legalább én pluszban nem fogom mérgezni őt.
Amit a fűről írtam,azt pedig nem a kis ujjamból szoptam.Ha szívod,legalább nézz utána a dolgoknak.
egyértelmű, hogy képtelenség minden káros hatástól óvó védőpajzsot fejleszteni magunk köré ilyenkor, de azért szerintem normális ember igyekszik
aki viszont kifejezetten rátesz egy lapáttal, és kísérti a sorsot, azzal a felkiáltással, hogy más káros anyagokkal is érintkezünk, az szimplán hülye. hát basszus, legalább ezt az egy anyagot megspórolhatnád neki.
lehet hogy a füvezés kémiájával tisztában vagy (szerinted, de itt jegyezném meg, hogy a tudomány álláspontja sem egyöntetű, tehát NEM TUDHATOD teljes bizonyossággal, hogy ártasz-e. minden ember azt a verziót hiszi igaznak, ami a saját életébe beleilleszthető, ezt szerintem te is beismered. a bizonytalant pedig -ilyen mérhetetlenül fontos esetekben pedig- jobb kiszűrni) szóval lehet, hogy a füvezés hatásaival tisztában vagy, de -úgy tűnik- a fogantatással egyáltalán nem.. (két hetente tesztelsz? minek? nem számít az első hetekben hogy mi van a szervezetedben? atyaég...) jobb lenne ha tájékozódnál kicsit jobban, én elhiszem, hogy nem akarsz szánt-szándékkal kárt csinálni a babádnak, de ha "véletlenül" csinálod, az egy fokkal se jobb
végezetül egy nagyon egyszerű, magától értetődő kérdésem volna hozzád: azt mondod, ha teherbe esnél azonnal abbahagynád a füvezést. ..... miért nem most???? miért, miért? maradjunk csak annál az elméletnél, hogy nem ártasz vele a babának, de hogy jót nem tesz neki, az is biztos! ha egyszer majd így is- úgy is leszoknál, akkor miért nem előbb, mint utóbb? akkor legalább biztos lehetnél benne, hogy mindent megtettél annak érdekében, hogy egészségesen legyetek (de legalábbis ellene nem tettél)
na de hogy a kérdésre is válaszoljak: egyértelműen okozhatja hogy nem tudsz teherbe esni. hát ha a sima dohányzás okozhat ilyet, akkor a napnál is világosabb, hogy ez is, nem igaz? mind nálad, mind a párodnál! neki is érdemes lenne leszokni.
még egy gondoltat: triviális, de azért felhívom rá a figyelmet: pénz. azt mondod nem szívtok el egy grammot egy nap. akkor mondjuk 2 nap alatt egyet? számoljunk csak heti 4 pakkal, akkor az 10000 ft, plusz ha jól sejtem cigiztek is (kéz a kézben jár, ha mégsem ezt hagyd ki) mondjuk napi fél dobozzal kettőtöknek heti 7000. az összesen heti 17000 ft fix költség "szórakozás" (értsd - irányított egészségrombolás)ra. havi 70000!!! ft, nem gondolod hogy kicsit sok? nem érzed úgy, hogy a gyerek elől veszed el? még ha nem lenne káros, akkor sem csinálnám, rohadt nagy önzőség.
Végülis csak majd pont olyan ostoba lesz a gyereked is mint te meg az apja
Csodásan kezdi majd az életét
Mi a szarnak akarsz gyereket, ha még a fűről sem tudsz lemondani érte?
Ne aggódjatok, nem is akar gyereket, a kérdés is csak egy felvetés, hogy vajon azért nem esett eddig teherbe? Ugy néz ki elég jó fogamzásgátló módszert talált, ha szerencséje van nem egész életére, már ha később esetleg gyereket akarna.
De ha becsúszik, és beteg lesz, akkor ne mond hogy mi nem szóltunk. De én azért azt kívánom, hogy ha becsúszik legyen egészséges, mert mégiscsak egy kisbaba. Akkor majd talán nem romboljátok magatokat tovább. Tudom hogy bármitől beteg lehet, de szerintem nem tudnál megbírkózni a lelkiismereteddel hogyha valami baja lesz. Sosem bocsájtanád meg magadnak. Inkább védekezzetek, mert ha véletlen igy jártok szörnyű életetek lesz. Azért én kívánok minden jót. (komolyan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!