A füvezés miatt nem esem teherbe?
párommal napi szinten elszívunk minimum 2-3 cigit,de inkább 5-6ot,hétvégén pedig többet. Nem védekezünk,havi 3-4 alkalommal legalább elmegy bennem. Nem lenne gond a gyerek,ezért is vagyunk bátrak. Elképzelhető,hogy a spangli miatt nem megy?
Bíráló megjegyzéseket nem kérek,tudom,hogy nem nyomorék gyerekem születne,orvossal konzultáltam
Szerintem nem a füves cigi miatt nem esel teherbe. Valami más állhat a háttérben, bár az is lehet, hogy semmi bajod (persze az agybajon kívül), csak nem peteéréskor voltatok együtt.
Az orvosod pedig nem normális, igenis nagy eséllyel születne beteg babád.
Tudhattad volna előre, hogy mocskolódó válaszokat fogsz kapni. Itt mindig az megy, hogy hülye vagy és dögölj meg.
Konkrétan nem tudom, hogy akadályozza e a teherbe esést, az orvostól kérdezd majd meg. :)
De emberek? Miért ítélitek el a füvet?? Az alkohol sokkal károsabb!!!! És a fű még jobb is mint az alkohol :P
Hány évesek vagytok?
Nagyon-nagyon remélem, hogy ez csak egy kamu kérdés!
1. igaza van a dokinak, ha a ti IQ-tokat örökli, nagy baja már nem lehet a füves cigitől sem.
2. a természet tudja a dolgát, ha valahol veszélyben lenne, remélhetőleg nem sikerül.
3. el kellene gondolkodni, mit jelent ANYÁNAK lenni! Sürgősen! Mert ez túl mutat a szexen, elhiheted! Egyelőre egy hörcsöggel kedjetek, és ha életben marad, jöhet egy nagyobb emlős állat. Gyerek nektek nem való!
"Az alkohol sokkal károsabb!!!!"
Tipikus füves baromság. Alkoholból lazán be lehet tolni akár 100-200 grammot és az egészet megúszod max egy hányással. Fűnél ekkora adagtól már ezerszer bekrepálsz.
"jézus,senki nem mondta,hogy ha megtudnám,hogy terhes vagyok,folytatnám...."
Akkor el kellene dönteni, hogy gyereket akartok, vagy füvezni. Ja bocs ahhoz felelősség kellene, ez pedig a libsiknél nem divat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!