Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » A füvezés miatt nem esem teherbe?

A füvezés miatt nem esem teherbe?

Figyelt kérdés

párommal napi szinten elszívunk minimum 2-3 cigit,de inkább 5-6ot,hétvégén pedig többet. Nem védekezünk,havi 3-4 alkalommal legalább elmegy bennem. Nem lenne gond a gyerek,ezért is vagyunk bátrak. Elképzelhető,hogy a spangli miatt nem megy?

Bíráló megjegyzéseket nem kérek,tudom,hogy nem nyomorék gyerekem születne,orvossal konzultáltam

2013. máj. 21. 12:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
100%

"a küszöbdózisban igazad van, a mennyiségben nem, hány idiótának lett miatta daganata?"

Erre tudod mi a válasz? Nem tudjuk. Tudod a daganat lassan fejlődik ki. Amúgy az aflatoxinos daganatos "idióták" száma elég magas. Több afrikai országban komoly népegészségügyi gondot okoz a gabona fertőzöttsége.

Ami pedig az alkoholt illeti beszélhetnék neked a vörösborban található rezveratrolról, a francia paradoxonról és az alkohol egyéb jótékony hatásairól, de annyiban igazad van hogy az is drog. És komoly károkat okoz, mert az emberek az alkohollal akarják megoldani a problémáikat, nagy mennyiségben pedig nem kicsit mérgező.

Egy hatalmas különbség viszont van! Az alkohol évezredek óta az európai kultúra része. Minden kultúrának meg van a maga drogja a mienk az alkohol. A cannabis idegen drog. Nem része a kultúránknak, igazából a dohány sem az, én azt is betiltatnám.

Továbbá mivel a cannabis fogyasztást a törvény TILTJA, ezért már maga a fogyasztás egyfajta deviancia.

Ami pedig a vizsgaidőszakban történő ivást illeti, ne magadból indulj ki.

2013. máj. 21. 17:52
 52/72 anonim ***** válasza:

Ha ujból végigolvasod majd nyugodtan rájössz, hogy már-már annyira kiforgatjátok egymás szavát, hogy úgy tünik mintha a fű nem is lenne olyan káros. Ezért irtam hogy kampányolsz. (ez nem a kérdezőnek szól) És hogy teljesen mindegy mennyire, de káros és ez a lényeg. Nem mindegy ki mivel nyírja ki magát?Ezt saját választás, de attól még nem jó. Ne hadakozzatok ezen. A kérdező nem azt kérte hogy mondjuk el mi mennyire káros, meg mejik a károsabb ...stb.. Hanem h van egy káros szenvedélye és ez okozhatja e hogy nem terhes. és mindenki beláthatja hogy igen okozhatja..Ez is benne van a pakliban.

Kérdező, arra nem válaszoltál nekem hogy miért szívtok ennyit? Én tényleg csak kíváncsiságból kérdezem, mert nekem eszembe se jutott hogy minden nap szívjak, annó kipróbáltam havonta-2 havonta egyszer a haverokkal betéptünk, de ennyi. Kb olyan mint amikor rájössz valamire hogy "jé ezt igy is lehet?" na én is igy nem értem hogy jé van aki mindennap ennyiszer szív? De miért? Mértnem hétvégente jól betép és kész ..vagy islyesmi..Tényleg nem értem..válaszolnál?akár priviben is.

2013. máj. 21. 17:58
 53/72 kapaferenc ***** válasza:
40%

"Több afrikai országban komoly népegészségügyi gondot okoz a gabona fertőzöttsége."

Ki a búbánat beszélt itt afrikáról? én egy konkrét helyzetet említettem az aflatoxinnal kapcsolatban és az a magyar paprikabotrány volt.

"Ami pedig az alkoholt illeti beszélhetnék neked a vörösborban található rezveratrolról, a francia paradoxonról és az alkohol egyéb jótékony hatásairól"

na ennyit a részrehajlás kontra objektivitásról. semmi más nem történik itt, csak annyi, hogy a te meggyőződésed szerint az alkohol jó, a fű rossz, mert iszol, és így, még a száraz tudomány, amit a fű ellen használsz, sem győz meg arról, hogy ugyan annyira vagy DROGOS mint aki pippant. Tipikus idióta vagy. Azthiszed a fűnek nincs pozitív hatása? Növeli az étvágyat, ez főleg végső stádiumú rákos betegeknél fontos, természetes fájdalomcsillapító, antidepresszáns (és azt is ku*vára elhiheted hogy jobb és egészségesebb mint eg 600mg-os algoflex, amit tuti te is betolsz ha leszakad a fejed, drogoskám!) hörgőtágító, asztmát kezelnek vele, több száz homeopátiás alkalmazásmódja van, zöldhályog, daganatos megbetegedések, epilepszia, görcsoldó, soroljam még? nem fogom, itt egy cikk, gondolom sokat olvasol, néha ilyet is lehet akkor nem írnál ilyen elfogult baromságokat. mindamellett olyan összetett felhasználási módokkal bíró haszonnövény, hogy még az energetikai problémákat is kisujjból oldaná meg!

nem azzal van a baj, hogy én A-t mondok Te meg B-t, hanem hogy az én mondanivalóm mögött a képmutatás elleni "harc" bújuk meg, te meg csak szimplán nyomod amit belédneveltek, és próbálod meggyőzni magad, hogy a pia jó, mert hát kultúránk része, csak épp ilyen alapon ha arabnak születtél volna, a pia miatt megölnéd a feleséged míg szívod a hasist. ennyit a kultúráról. hogy a francba magyarázhatod be magadnak kultúrális alapon hogy a pia nem gáz, mikor értelmes módon, tudományos tényekre alapozva érvelsz a fű ellen. nem érzed ezt paradoxonnak? csak ismételni tudom önmagam, tipikus idióta vagy.

2013. máj. 21. 18:31
 54/72 kapaferenc ***** válasza:
[link] a cikk lemaradt
2013. máj. 21. 18:32
 55/72 anonim ***** válasza:

"És komoly károkat okoz, mert az emberek az alkohollal akarják megoldani a problémáikat, nagy mennyiségben pedig nem kicsit mérgező."

Leírtam, hogy az alkohol is káros. Ne idegből olvass, mert nem megy át a mondandó. A két szer között annyi a különbség, hogy az egyik őshonos itt a másik pedig nem. Éppen elég a nikotin és az alkohol legális drognak (a nikotin sok is). Legalizáljuk a cannabist, aztán lehetne legalizálni az amfetamint, mert végülis csak felpörget egy kicsit stb. Nem kell több legális drog. Ráadásul nem nagyon kell megszakadnotok a megszerzésében, viszont annyira azért drága, hogy ne minden óvodás hülyegyerek azt szívja.

A cannabis terápiás felhasználásának lehetőségeivel eddig is tisztában voltam köszi, és támogatom is. Viszont csak megfelelő klinikai tanulmányok után, megfelelő szabályozás mellett, megfelelő indikációban, pont úgy, mint a többi drogot. Amit leírtál indikációkat ott több olyan is volt, amire kapásból tudom, hogy nem jó. Egy asthmás például nem tudja elszívni, daganatos betegségekre pedig lószart sem ér. Oda már morfin kell (van ahol a heroint preferálják, nálunk egyelőre nem lehet használni). És persze szigorúan orvos által felírva. Egyébként kokaint is használunk orvosi célra (helyi érzéstelenítő), a morfin származékokból pedig egész garmadánk van. De ezek a szerek szigorúan ORVOSI célra vannak használva.

A fejem pedig SOHA nem szokott fájni. A gyakori fejfájás pont a fű egyik kellemetlen mellékhatása. :-P

2013. máj. 21. 19:16
 56/72 kapaferenc ***** válasza:
és mi van akkor ha az a különbség? ez teljesen irreleváns, attól még borzasztó káros, hogy egy sokkalta veszélyesebb szert csupán kulturális örökség okán legálisan tartanak, nem kis lobbit építve rá, miközben egy tized annyira ártalmas szert úgy visznek keresztül a közvéleményen a negatív hírkeltés által hogy az objektivitás teljesen megszűnik. ez a gond. csak ez, és itt már nem is alkoholról meg fűről van szó csak is a képmutatásról. Arról hogy egy pohár bort előkelő helyeken kortyolgathatsz úgy hogy még példát is statuálsz (ez inkább a 70es évek) sőt presztízs értéket növelsz, pláne egy drága bordóival, de ha egy spanglit gyújtasz otthon, csak mert le se szarod az RTL klubot mint "szórakoztatást" akkor elkönyvelnek drogosnak. Holott teknikailag DETTÓ UGYAN AZ A KETTŐ, maximum hatásmehanizmusában tér el. Viszont maradjunk annyiban hogy nem hallottam még intenzívosztályon fekvő füvest akinek dialízis kell mert leállnak a veséi meg májátültetés, sem elvetemült füves családapákról akik szétverik a családot mert kedvük úgyszottyan, sőt, sosem láttam egy aggresszív füvest sem kirakatot törni, kötekedni, törni zúzni. ez azért elgondolkodtató, s ilyen alapon a kultúránk erősen megkérdőjelezhető maradjunk ennyiben.
2013. máj. 21. 20:01
 57/72 kapaferenc ***** válasza:
egyetértek azzal maximálisan hogy nem kell mégtöbb elérhető veszélyforrás a sok idióta fiatalnak, s nem csak fiatalnak, de egyébként sem a tiltás/engedélyezés nem oldja meg a problémát vagy akár tartja pórázon. az értelmes ember ismeri a határait. én ilyen vagyok. más kérdés hogy a társadalom nem így működik, de akkor talán a társadalmat kéne átszabni nem a jogszabályokat. ez már más téma, más irány, erről is megvan a véleményem. különben jó volt veled vitázni, elment a munkaidő :D na písz
2013. máj. 21. 20:08
 58/72 anonim ***** válasza:

Az szép és jó,hogy úgy gondolod,leteszed a füvet,ha megtudod terhes vagy.De azt nem kalkulálod bele,hogy mire kiderül,legalább 4-5 hetes leszel.A THC Kiürülésének ideje 50 óra. De mivel zsírban oldódik, ezért raktározódhat a zsírsejtekben, így később, amikor valaki például fogy, felszabadulhat a zsírsejtekből, ezért lehetéges, hogy a vizeletből a szerhasználat után akár 1-3 hónap múlva is kimutatható, de ez függ a fogyasztás gyakoriságától. Vérben egyébként 3-8 óráig mutatható ki.

Szóval,ha úgy döntetek,hogy jöhet a gyerek,akkor azonnal tegyétek le mind a ketten.A spermiumokra is hatással van egyébként.Ha meg füvezni akartok,akkor védekezzetek.

2013. máj. 21. 23:45
 59/72 anonim válasza:
Meg fogtok dogleni! Sok boldogsagot!
2013. máj. 22. 07:26
 60/72 anonim ***** válasza:
Te beteg vagy komolyan!!biztos hogy nem orvossal konzultáltál hisz egy orvos ilyet nem mondott volna hogy nem lesz beteg a gyerek a füvezéstől!!Még szerencse hogy nem esel teherbe!!!Mások a "fél karjukat" oda adnák hogy egészséges legyen a gyermekük te meg teszel is azért hogy ne legyen az!!!Mélységesen elszomorító és felháborító hogy ilyen emberek akarnak gyermeket akik már a fogantatásnál nem törődnek az egészségével!!!
2013. máj. 22. 10:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!