Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » A füvezés miatt nem esem teherbe?

A füvezés miatt nem esem teherbe?

Figyelt kérdés

párommal napi szinten elszívunk minimum 2-3 cigit,de inkább 5-6ot,hétvégén pedig többet. Nem védekezünk,havi 3-4 alkalommal legalább elmegy bennem. Nem lenne gond a gyerek,ezért is vagyunk bátrak. Elképzelhető,hogy a spangli miatt nem megy?

Bíráló megjegyzéseket nem kérek,tudom,hogy nem nyomorék gyerekem születne,orvossal konzultáltam

2013. máj. 21. 12:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 kapaferenc ***** válasza:
26%

Bírom az ilyen hozzászólásokat hogy "Nagy eséllyel" mégis honnan veszed Te, hogy mekkora eséllyel okoz a THC magzati károsodást, talán a statisztikai hivatal alkalmazottja vagy?

Életedben nem láttál még cannabist (ez a szimplán "drog" kifejezésmódodból ki is derül) de Te tudod mekkora esélyszámmal és mit okoz és pláne hogy kinek. Aki meg ilyeneket irkál hogy üssön el egy villamos, az gondolkozzon el otthon, hogy majd mikor terhes lesz, mennyire lesz neki jó, hogy ő nem "drogos" és büszkén fejlődik benne egy magzat miközben kávézik, eszi a feldolgozott ipari élelmiszert, csapvizet iszik, fejfájásra, hányingerre, szédülésre és minden utolsó fingásra gyógyszert kapkod (persze nyilván bababarát gyógyszert...) A kérdező valószínüleg nem annyira idióta hogy a terhesség alatt füvezzen, hisz a kérdés nem is erre irányult, csak azt kérdezte befolyásolja e a fogantatást. Attól hogy valaki füvet szív még nem hülye, sőt, statisztikailag jóval értelmesebb annál aki drogpreventált idióta módjára "drogosozik" minden fórumon, miközben fingja nincs arról, mennyi toxint visz be nap mint nap a szervezetébe, legális, élelmiszeripari szutykokból. Jahj, igen, illegalitás, valaki még mindig az alkoholon húz nagy lóvét, ennyi, ennek gazdasági oka van nem pedig morális, de majd egyszer ha lesz agyatok, ezt is megértitek.

2013. máj. 21. 15:48
 32/72 A kérdező kommentje:

Teljesen normálisan dolgozunk,és semmit nem befolyásol,mellette sport,stb,ha ránk néz valaki,nem mondaná meg. Szóval,nem úgy kell elképzelni,hogy napi 1g-t eltolunk. Igen,picit tompítja az agyat,de nem lesz senki sorozatgyilkos a fűtől

kifejezetten nem AKARUNK gyereket. Ha jön,jön. Havi legalább 1x,de inkább 2x szoktam tesztelni,épp azért,ha becsúszik,azonnal le tudjam tenni

nem értem,miért vagyok én bárkinél rosszabb,felelősségteljesen végzem a munkám,normálisan élem az életem,2havonta 1x ha iszom alkoholt...

2013. máj. 21. 15:49
 33/72 A kérdező kommentje:

libsiknél nem divat :D minek kell címkéket ragasztgatni valakire? Ismersz? Egyátalán nem!Ki vagy te,hogy ilyeneket írj?

Amúgy meg a kristály meth az drog,a fű nehezen...

2013. máj. 21. 15:51
 34/72 A kérdező kommentje:

kapaferenc

köszönöm a hozzászólásod,egyetértek veled

2013. máj. 21. 15:51
 35/72 anonim ***** válasza:

Értem...Én azért irtam hogy nagy esélyel, mert ha nem védekeztek egy ideje és nem jön össze, és semmi egyébb dolgot nem irtál ami miatt lehetne, akkor lehet hogy befolyásolja. Bármi befolyásolhatja. Aztmondják a csapvizben hormonok vannak.ez is..érdekesek vagytok. Mennyire más az emberek hozzáálása, és felfogása.

Ha aggaszt hogy nem esel teherbe akkor vizsgáltasd ki magad, de én is ugy tudom hogy ez a férfi részéről okoz gondot.

2013. máj. 21. 15:56
 36/72 anonim ***** válasza:
83%

Anyukám, komolyan azt mondod egy pszichostimulánsra, hogy nem drog? Na ne röhögtess! Gátolja az adenilát ciklázt, nyitja a K+ csatornákat, zárja a Ca++ csatornákat, gátolja a transzmitterfelszabudulást a CB1 receptoron kersztül. De ez ááá, ez nem drog :-D Amúgy most ha már kinyitottam a könyvet parancsolj:

"Hormonális hatások:

Krónikus alkalmazásakor nőknél vérzési rendellenesség, anovulatio léphet fel, férfiakban alacsonyabb a plazma tesztoszteronszintje, csökken a spermaszám."

De te laikus drogosként feltételezem zéró, kémiai, biokémia, orvosi ismerettel jobban értesz hozzá.

2013. máj. 21. 16:03
 37/72 anonim ***** válasza:

28,29,35 ös ismét. Szóval még annyit fűznék hozzá, hogy lehet hogy sokan vannak ilyenek mint ti körülöttünk csak nem tudunk róla, és tök normális életük van(gyerek meg minden). Nem tudom hogyan tudnál esetleg velük beszélni.

De ilyen kérdésre nem gondolhattad hogy szép válaszokat kapsz.. Én mondjuk mindig próbálok normálisan válaszolni.

Még ha nem is értek egyet.

TEljesen mindegy amugy hogy mivel kárositja magát az ember. Én dohányzom, az se jobb egyiktől se nem is rosszabb szerintem. Van aki csokit zabál. És hű de sokan piálnak. Hogy melyik mennyire rosz mindenki döntse el magának. de ha gyereket tervezek lerakom.

2013. máj. 21. 16:04
 38/72 kapaferenc ***** válasza:
30%
36-os, bravó, nagyon jól megy a szakrizsa, most írd le ugyan ezt a fluoriddal, még elképesztőbb és rombolóbb, szinte maga a gonosz. majd jusson eszedbe akkor is mikor a fogkrémed összetevői közt olvasod. mind szép és jó hogy ennyire igyekeztél a főiskolán tudálékossá fejleszteni magad, csak ha igazán precíz akarnál lenni, írnál egy mértéket is, hogy miből mennyi okoz és mit. Nyilván a fogkrém fluorid tartalma nem fogja kinyírni az idegrendszered és bénítja le a légzésed, akkor miért gondolod, hogy valakinek a spangli okozza azt a sok gyökérséget amit leírtál csak hogy megmutasd mekkora szaki vagy haver. Ugyan ilyen barmok ugyan ilyen baromságokat írtak anno a "maflatoxinnal" teli pirospaprikás fórumokra, csak elfelejtették közölni hogy 3 kamionnal kéne megenned belőle hogy a küszöbdózis beindítsa azokat a kellemetlen reakciókat. Azért szép volt, majd holnap megpróbálhatod újra.
2013. máj. 21. 16:28
 39/72 anonim ***** válasza:
Atya ég
2013. máj. 21. 16:44
 40/72 anonim ***** válasza:
77%

Kapaferenc:

Persze, kábítsa csak magát füves cigivel egy gyereket tervező nő ugye?! Mert az baromi egészséges... Mindjárt ezt is bebizonyítod... Miért nem írják fel egyből az orvosok a marcsit receptre az összes nőnek, biztos ami biztos ?! A leendő "anyuka" meg valószínűleg meglátja a pozitív tesztet és nagy hírtelenjében leteszi a spanglit ugye ? És boldogan élnek míg meg nem halnak? Szerinted?

Van gyereked? Barátnőd vagy feleséged? Őt is erre biztatnád? Szíjjad csak anyám, az kell a gyereknek!

2013. máj. 21. 16:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!