Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » A füvezés miatt nem esem teherbe?

A füvezés miatt nem esem teherbe?

Figyelt kérdés

párommal napi szinten elszívunk minimum 2-3 cigit,de inkább 5-6ot,hétvégén pedig többet. Nem védekezünk,havi 3-4 alkalommal legalább elmegy bennem. Nem lenne gond a gyerek,ezért is vagyunk bátrak. Elképzelhető,hogy a spangli miatt nem megy?

Bíráló megjegyzéseket nem kérek,tudom,hogy nem nyomorék gyerekem születne,orvossal konzultáltam

2013. máj. 21. 12:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
na azért nem mondhatod h tök egészséges dolog szívni,és hogy a fü nem okozhat soha semmi gondot mert akkor a fogkrém is méreg. fogadjátok el egymás véleményét. Nem kell lenézni egymást,és tullicitálni.Tök mindegy mennyire, nem egeszséges és ez a lényeg. makacsok vaagytok nagyon. Nem kell magyarázkodni,és belemagyarázni hogy jo amit csinálsz, mert te is tudod hogy nem jo,és elfogadott.Ez a te döntésed,és pont lesz@rod ha nem teccik valakinek és ennyi. Szived joga mérgezni magad,ahogy én is dohányzom, de attol még nem kell kampányolni mellette. Mindenki a maga ura és ennyivel be kell érni.
2013. máj. 21. 16:52
 42/72 A kérdező kommentje:

Csak nekem tűnik fel,hogy kommentben írtam,ha becsúszna,azonnal letenném...?

Vérből 3-8 óráig kimutatható,azaz utána már nincs a vérkeringésben. Nem egy kokainista idiótával beszéltek,azért jó lenne,ha ez feltűnne. Elfogadom a véleményeket,de olyan ótvar hozzászólások is jöttek,amihez hasonló stílust nem vagyok hajlandó lereagálni

2013. máj. 21. 16:56
 43/72 kapaferenc ***** válasza:
44%
ki beszél itt arról hogy mellette érvelek. én nem a fű mellett érvelek, hanem azokkal nem értek egyet, akik heted hét fa**ságot összehordanak, oszt` asse` tudják merre vannak arccal. Persze hogy káros a fű, aki még itt jár annak HELLO, persze hogy az, csak nem károsabb mint bármi más modernkori toxin, függetlenül attól hogy legális vagy illegális szerről beszélünk. Az élelmiszeripar egybefügg a vegyészettel, az a gyógyszeriparra, egymás ágai, egymást erősítik egyengetik, összefonódnak stb. kapod a nevenincs végtelen hosszú szereket a szervezetedbe amiről azt sem tudod milyen hatásmehanizmussal bírnak, de megszed, mert a mosolygó kisgyerek is megette a tesco reklámban, de a fű az fúj mert DROG fujj mondták az iskolába is. Az ilyen emberrel nincs mit kezdeni nem is tudom mit tépem itt a számat.
2013. máj. 21. 17:10
 44/72 anonim ***** válasza:
36%

Én még mindig tartom, hogy üssön el a 4-6-os villamos...

Ha tetszik KapaFerenc, ha nem!

üdv

2013. máj. 21. 17:14
 45/72 kapaferenc ***** válasza:
viszont nem látok egyetlen egy gyűlülködő hozzászólást sem a babatápszeres kérdéseknél, holott tudja akinek van agya, tele van gyümölcscukorral, csomósodásgátló anyaggal, természetazonos aromával ami egy nagyon jó nyelvtani trükk a természetes szó ellentettyének, csak hogy pont az ellentettye. nem hiszem azt hogy valaki másképp gondolja majd miután leírom ezeket, csak remélem hogy kicsit elkezd olvasni a dolgok után, és utána ugat baromságokat.
2013. máj. 21. 17:14
 46/72 kapaferenc ***** válasza:
Kedves 44-es, majd ha normális érvekkel alátámasztod, én magam ugrok alá. addig csak egy kis pöts maradsz, akinek elvei vannak, háttér nélkül. üdvözlöm a többi agyhalottat, majd add át nekik
2013. máj. 21. 17:25
 47/72 anonim ***** válasza:
65%

Kedves drogos, elég nehéz dózist írni egy olyan szernél, aminek a tisztasága VÁLTOZIK, emberen pedig nem kísérleteznek tudtommal tiszta THC-val. A mellékhatásokat hozzád hasonló drogosokon tapasztalták, akik gondolom hozzád hasonló adagokat fogyasztottak. Éppen ezért a flourid (nem keverendő össze a flourral) a THC-hez képest elég ártalmatlan anyag, mivel terápiás adagban fogkrémként zéró mellékhatása van. A durvább túladagolások is általában a fogak elszíneződését szokták okozni.

Ami az aflatoxint illeti. Tuded te egyáltalán mit okoz az aflatoxin mielőtt hülyeségeket irogatsz? És mekkora mennyiségben? Elárulom hepatocelluláris carcinómát ami a legbrutálisabb májdaganat. És mivel DAGANATRÓL van szó, ezért NINCS KÜSZÖBDÓZIS, minél többet fogyasztasz annál nagyobb a valószínűsége. A probléma az, hogy az aflatoxint egy penészgomba termeli, ezért minimális mennyiség előfordulhat az ételekben, de itt nem ekkora mennyiségről volt szó. Egyébként megnézném amikor vígan megeszegetsz akár egy tányér aflatoxint. Igazán terminátor májad lehet, ha neked három kamion okozna csak problémát.

Jó lenne ha konkrét tudásod lenne az okoskodásod mögött drogoskám!

2013. máj. 21. 17:28
 48/72 anonim ***** válasza:
82%

"Vérből 3-8 óráig kimutatható,azaz utána már nincs a vérkeringésben."

Nem igaz. Ugyanis vizeletből 20-50 napig is kimutatható krónikus használók (ti annak számítotok) esetében. A vérben csak szimplán alacsony a koncentrációja, és a vesében koncentrálódik be.

2013. máj. 21. 17:32
 49/72 kapaferenc ***** válasza:
0%
a küszöbdózisban igazad van, a mennyiségben nem, hány idiótának lett miatta daganata? egy hatalma médiahekk volt semmi több, ugyan úgy mint a madárinfluenza és az összes többi baromság. A fogkrém egy példa volt, egy mindennapos használatból elővett dolog ami hirtelen beugrott példának, kb 1 mp alatt, ami jól mutatja mennyire sűrűn fordul elő a toxikus mellékhatású/hatású anyag a mindennapokban. Nade hagyjuk is, neked nagyobb rutinod van az ilyesmiben, én nem ezt tanulom, elvitatni nem fogom tőled, de tuti nem drogosozod le a haverokat az asztalnál mikor isszák a felest, s te sem útáltad magad mikor viszgaidőszakban részegen mentél a koliszobádba. itt még mindig a képmutatásé a főszerep, drogoskám!!!
2013. máj. 21. 17:35
 50/72 kapaferenc ***** válasza:
0%
a 3 kamionnyi meg a paprikára vonatkozott, 3 kamionnyiban volt annyi mennyiség, ami kimutatható károsodást okoz, és persze a 3 kamionnyi erős költői túlzás, de a reáliák emberének nehéz lehet a szövegértés. Tudni kell azt is, hogy az egészségügyi határértékek, pláne toxikus dolgok esetében, túlzóan alacsonyan vannak, betiltanak nem egy olyan terméket, amiből embertelen mennyiség elfogyasztása után is csak valószínűsíthető a károsodás vagy probléma. Remélem gyógyszervegyésznek tanulsz, vagy orvosnak, (bár együtt lobbiztok majd) majd 10-15 év mulva gondolj vissza erre a beszélgetésre, mikor üzleti érdekből írsz fel felesleges mérgeket valakinek. drogos. mennyire tág fogalom, nemdebár?
2013. máj. 21. 17:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!