Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok váló ok lenne a füvezés?
Igazából én egyenlőre csak sejtem a dolgot... Átmegy a haverhoz, felhív, vagy ír facebookon teljesen máshogy beszél velem, teljesen másba kezd bele, érzem hogy nem ő. Meg nagyon hosszúak a reagálási idők.. mire kimondja/leírja.. írásban fél óra 3 szó.. Eltelik 4-5 óra és ismét normális.
Rákérdezni meg nem igazán akarok még.
Én füvezek, herbázok, ésatöbbi :)
Ettől függetlenül teljesen normálisan élek, senkinek nem okozok vele kellemetlenséget, bódult állapotomban sem vagyok agresszív, vagy épp depresszív, csak aranyos állítólag... Bár a b.nőm csinálná, az lehet zavarna, bár iszonyat nagyokat lehet így kuffni :D
Elválni 1-2 vacak száll cigi miatt? Ne haragudj, de ez abszolút baromságnak hangzik. Együtt lenni jóban, rosszban, szerinted ez mit jelent?
A másik mellett lenni, amikor szüksége van rá, nem pedig hátat fordítani neki. Mert igenis, lehet azért füvezik, mert tele van megoldatlan problémákkal amit nincs kivel megbeszéljen.
Persze az is lehet, csak heccből elszív egyet-egyet a haverokkal, szerintem ezt sem kell elítélni. Jobb mintha csalna, nem?
Érthető ha zavar, de feltétlen tudasd ezt vele.
Arról nem is beszélve, leht nem is füvezik. Azért mert lassabban reagál facebookon mikor havernál van, én ebből nem vonnék ilyen következtetéseket...
Nekem fél éve bomlott föl a jegyességem...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!