Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Mit jelent ez nálatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit jelent ez nálatok?

Figyelt kérdés
lényeg a lényeg szóba került az esküvő , én meg mondtam nem hiszem van olyan aki engem feleségül venne, erre mondta a fiú barátom hogy ő szívesen feleségül venne . ez jelent valami ?

2012. nov. 15. 14:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy megdugna, aztán mehetnél, amerre látsz. Ha le is szopod, az csak plusz pont.
2012. nov. 15. 14:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Uramatyám. :D
2012. nov. 15. 14:18
 3/7 A kérdező kommentje:
mi olyan vicces?
2012. nov. 15. 14:19
 4/7 A kérdező kommentje:
*.. meg mondtam nem hiszem, hogy van olyan aki...
2012. nov. 15. 14:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Hat szerintem csak azert mondta mert nagyon kozel allsz hozza, lehetseges hogy tobbet erez mint baratsag, de ha mas fajta modon meg nem udvarolt akk nem hiszem h baratsagnal ez tobb lenne! Szerintem nem gondolta komolyan amit mondott, inkabb szorakozasbol mondta! Es szerintem ne keseredj el es ne gondold azt hogy nem fog teged elvenni, vkit csak talalsz majd aki onmagadert szeret!:)
2012. nov. 15. 14:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem csak viccelt, bár soha nem lehet tudni!
2012. nov. 15. 14:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Amúgy meg rengeteg nő mondja ezt csupán önsajnálatból, vagy azért hogy ezzel tesztelje a férfiakat!
2012. nov. 15. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!