Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nálatok is így van?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy srác, akivel eddig ötször találkoztam. A neten ismertem meg és már első perctől kezdve nagyon szimpatikus volt. Sajnos elég nagy távolság van köztünk, így viszonylag kevésszer tudtunk találkozni, de telefonon tudunk beszélni, minden nap legalább egy órát.

Már az első találkozó alkalmával csókolóztunk..

Legutóbb, puszival köszöntünk, a nyilvános helyeken csak simogatás, kézfogás, de elmentünk egy parkos részhez, ahol közelebb kerültünk egymáshoz. A testét magamhoz nyomta és szexuális jellegű mozdulatokat tett, míg a kezét becsúsztatta a bugyimba..A fenekemnél ezt hagytam is neki, de amikor elől akarta becsúsztatni leállítottam és mondtam, hogy szerintem ez még korai.. (emiatt szigorú lennék?)

Engem picit zavar, hogy mások előtt nem csókolózunk, ha meg kettesben vagyunk ő tovább akar lépni..

Mielőtt azt tanácsoljátok, hogy beszéljem meg vele, azt mondta, hogy ha látják csók közben az iszonyúan zavarja, ha meg kettesben vagyunk az ösztönei irányítják..

17/L

2012. nov. 18. 16:34
 1/3 anonim válasza:

A fiú, aki gondolom nem is a barátod, csak lyukra játszik. Itt az idő eldönteni hogy Te mit szeretnél tőle.

Ha úgy érzed hogy ez Neked még korai, akkor add többször a tudatára, és ha nem fogja fel akkor lépj tovább.

2012. nov. 18. 16:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Szerintem, ha csak lyukra játszana nem áldozna ennyi időt, pénzt és energiát erre a dologra.
2012. nov. 18. 16:44
 3/3 anonim válasza:
Ezt neked kell érezned, hiszen te vagy vele. Én csak aszt mondom hogy vigyázz hogy mit engedsz meg neki, mert a srác többet és többet akar majd. Ha fontos vagy Neki, akkor megérti hogy a sexre még várni kell. Amúgy meg nem vagy szigorú, emiatt ne legyen lelkiismeret furdalásod.
2012. nov. 18. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!