Ki akar babásodni 2024-ben? Szeretne még valaki babát?
Mintha lenne ott valami halványan. 🤞🏼
-BJ-
Nem bírtam magammal és csináltam ma délután egy tesztet. Kb 2 litert ittam ma és 1,5 órát vártam a pisivel, szóval nem túl koncentrált a vizelet.
Szerintetek lehetek bizakodó? 🥺
-BJ-
Kedves BJ szerintem mindnekeppen :). Foleg hogy erosodott az elozohoz kepest :).
Pont ezert van nalam is hogy az inszemhemhez kepest ma vagyok a nemvart napjan ( 14 dpo) de csak 29 en kellene tesztelnem:).
Azert adta meg azt a doki hogy biztos valos legyen az eredmeny :).
Bodza
Én nem küldtem még tesztet. 🙈 Tegnap délután csináltam az elsőt.
Te azóta csináltál, Bodza? :)
-BJ-
Nekem itt a mai tesztem:
Fogalmam sincs hányadik dpo, ötletem sincs, mikor lehetett most ovum, mivel nem teszteltem végig ugye… 16. napon sem volt még pozitív, ott abbahagytam. Általában a 10-13.nap között szokott pozi lenni az lh teszt, a ciklusaim általában 24 naposak. Ma vagyok a 31.napon eddig.
Félek, mert eléggé görcsölök meg olyan, mintha feszítene az alhasam (bár mondjuk már több mint 1 hete 😅). Nagyon bízok benne, hogy nem fog megjönni :)
-V
Ezen már elég szépen látható a csík és én úgy látom, hogy rózsaszín, nem szürke. Lehet, hogy később volt az ovud, van remény. Szóval juj, de jó lenne! 🤞🏼
-BJ-
Ismét én 🙈
Ugye erősödött a tegnapihoz képest?
A felső kép 2024.3.24, a középső 3.25., az alsó pedig mai 3.24.
Nagyon izgulok, görcsölök, bár igazából már több mint 1 hete :D bízok benne, hogy nem jön meg. Ha holnap sem jön meg, este veszek még egy ilyen tesztet, egy másik fajtát, meg egy clear bluet. Egyszerűen nem hiszem el :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!