Ki akar babásodni 2024-ben? Szeretne még valaki babát?
Úgy örülök Nektek! 🥰 gratulálok akinek pozitív a tesztje! 😍
Nekem még azóta sem jött meg, ma vagyok jelenleg a 37.ciklusnapon..lassan már másodjára kéne hogy megjöjjön, de még mindig semmi 😏
-V
Kedves V.lehet neked csak nem volt ovud es azert tolodik a verzesed ?!
Nekem a barnazas abba maradt a hasi gorcsok mindennap van. De holnap megyek vizsgalatra es minden kiderul. Bar pont 5 hetes leszek nem sok mindent fognak latni szerintem meg , de ha mar jo helyen van is nyugodtan jovok haza :).
Bodza
Majd mindenképp írj a vizsgálat után! Megy a drukk!
-BJ-
Sziasztok :).
5.8 mm es szabalyos petezsak lathato benne szikholyag lathato. Ennyi van irva a papirra de vizsgalatnal ranagyitott es mutatta hol van az embrio bar nagyon kicsi. Ez egy nagyon jo meret az 5+0 hethez kepest azt mondta a doki :) jovoheten megyek vissza. Kerdes nelkul tappenzre vetetett de ma szembesultem vele hogy azt mar nem a haziorvos irja ki hanem a helyi nogyogyasz.. hat ennek annyira nem orulok hogy egy masik dokihoz kell mennem tappenzt kerni :/
Egyebkent canestent kell hasznalnom , enyhe borpir lathato.
Napok ota minden sotlan es az unnepek alatt ketszer is volt hanyingerem.
Ami ketsegbe ejto hogy fajdogal a hasam . .. de a doki szerint nem nogyogyaszati panasz van mogotte.
Na lenyeg hogy minden rendben :) Bodza
Örülök, hogy minden rendben van! 😇
Miért kell táppénzen lenned? :/
Igen, még nagyon pici. Én jövőhétre kaptam időpontot a meddőségibe.
Szerintem ez a has fájdogálás normális jelenség így az elején, legalábbis ezt olvasom mindenhol.
-BJ-
Sziasztok!
Erősödnek a tesztek, ma vagyok a 13. dpo-n. Nem bírtam ki, holnapra bejelentkeztem a dokihoz, mert volt korábban vetélés így nagyon aggódom.. elméletileg ma vagyok 4 hetes 3 napos terhes. :)
Ilyenkor normális az alhasi feszítő érzés, többnyire egyoldalon?
Köszönöm és mindenkinek a legjobbakat lányok!
Bibi
Sziasztok!
Tegnap voltam az első UH-n. Doki szerint 4+4, petezsákot látott. Az eredményeim miatt kaptam Clexane injekciót, Utrogestan kúpot este 2x, Progesterone Exeltis tablettát reggel 2x. Az a bajom, hogy tegnap este feltettem a 2 db utrogestant illetve beadtam az első injekciót, reggelre pedig barnát pisiltem. Nem hüvelyi folyás, nem vérzés. A vizeletem lett sötét barna de csak az első. Azóta normál színű. Mitől lehet ez, tapasztaltatok ilyesmit? Szörnyen megijedtem..
Bibi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!