Ki akar babásodni 2024-ben? Szeretne még valaki babát?
Bibi vagyok!
Megvan a 2. HCG eredmény.
az első 759 volt 2 napja, a mai pedig 3421.
nem túl sok ez csajok? vagy ez jó?
Kedves Bibi szivbol gratulalok :) nem tudod veletlenul meddig kell ilyenkor meg jarni a meddosegibe? Nekunk ez alkalmankent tobb 100 km.. es igy hogy hetente jarunk oda plusz hetente a nodokihoz.. na csak unom mar a heti ketto uh-t. :D de inkabb ezt a hosszu utat.
Bodza
En ugy tudom ismerostol, hogy pozitiv teszt utan csinalnak ugyanugy 2 beta hcg-t, ha duplazodik utana elengedik a kismamat!
Te hol tartasz most?
Bibi
es koszonom szepen!❤️
Bibi ez nagyon szuper eredmény! ❤️
Bodza, én holnap leszek kereken 6 hetes és holnap kell először mennem a meddőségibe. Bár nekem nem volt vérzés az elején. Holnap írok majd, hogy nekem mit mondtak. 😊
-BJ-
De szerintetek nem gond, hogy nem duplázódott, hanem konkrétan 4-szerese lett?
Bibi
Jaj azt nem annyira szeretném!🤣
Bibi
Megvolt az első UH. Kereken 6 hetes vagyok ma. 14 mm-es szabályos petezsák, benne szikhólyag, sejthető embriócsomó és enyhe pulzálást is látott a doki. Nekem két hét múlva kell majd visszamenni ismét UH-ra. Remélem minden rendben lesz.
-BJ-
Szívből gratulálok BJ! Vigyázz magatokra!
Én is 6+1 leszek hètfőn, remélem hasonlóakat látunk mi is majd! :)
Bibi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!