Ki akar babásodni 2024-ben? Szeretne még valaki babát?
Figyelt kérdés
Árasszuk egymásnak a pozitív gondolatokat, hogy mindenki minnél előbb megbabásodjon! :)márc. 19. 01:10
171/216 anonim válasza:
04.02-n lett először pozitív a 10-es érzékenységű predictor.
172/216 anonim válasza:
Hat akkor nem is ertem mi a kerdes? Sehogy se lehetnel 6 hetes ha 2 hete lett pozitiv a teszt ...
173/216 anonim válasza:
Nem pozitiv teszttől számolnak terhességet hanem az utolsó menstruációtól.. :) Az pedig 6 hete és 2 napja volt. De azért köszi.
174/216 anonim válasza:
Abban az esetben szamoljak ha pontos volt az ovu.. normalis esetben ugy 4 hetes egy terhesseg ha 14..napon volt az ovo es nem vart napjan a 28. Napon tesztelsz pozitivat na akkor 4 hetes vagy .. de gondolj bele akinek evi 1-2 mensije van az akar 50. Hetes es meg csak petezsak van? Ugyan lanyok ne csinaljuk mar magunkbol viccet . Logika
175/216 anonim válasza:
Jólvan, szerintem ezt ne erőltesd. :)
176/216 anonim válasza:
Én elhagyom ezt a fórumot lányok, a többieknek kívánok mindenkinek sikeres hónapot, boldog babavárást, jó egészséget!
Vigyázzatok magatokra!🥰
Bibi
177/216 Csingilingg88 válasza:
Ne aggódj Bibi minden rendben lesz!!☺️☺️
179/216 Csingilingg88 válasza:
Sziasztok!
Tegnap voltam dokinál, 13x7mm a petezsák, de még mindig üres... Két hét múlva kell visszamenni, ha nem történik semmi, műtét..😭
Csillag
180/216 anonim válasza:
Szia sajnalom.. 1 honapja volt pozitiv teszted.. dokit nem ertem egyebkent hova huzza a mutetet :/.
Miert kell elhuzni 10..hetig..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!