Ki akar babásodni 2024-ben? Szeretne még valaki babát?
Hát azt mondta jó lenne, ha megindulna magától a vetélési folyamat, de nem valószínű, mert akkor már megindult volna. Jelentkeznem kell a műtétre. 😭😭
Csillag
Csillag! Borzasztóan sajnálom, hidd el át érzem, tudom, hogy ez most nem vígasz.. de ne keseredj el, van, hogy így alakul sajnos. Gyakrabban mint hinnéd. Erről senki nem tehet, az élet “szelektál”. Legközelebb sikerülni fog! Ne add fel! Sok erőt kívánok! ❤️
Bibi
Kedves Bibi!
Köszönöm a kedves szavaidat. Tudom, hogy igazad van, az eszem is tudja, de a szívem most össze van törve. Próbálok előre nézni, és hinni, hogy minden rendben lesz!
Mindenkinek nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen! Vigyázzatok magatokra!❤️
Csillag
Nagyon sajnálom Csillag! 😔 Sok erőt és kitartást kívánok! Biztos vagyok benne, hogy minden jól fog alakulni végül, csak még szükség van egy kis időre. ❤️
-BJ-
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!