Ki akar babásodni 2024-ben? Szeretne még valaki babát?
Figyelt kérdés
Árasszuk egymásnak a pozitív gondolatokat, hogy mindenki minnél előbb megbabásodjon! :)márc. 19. 01:10
211/216 anonim válasza:
Ez milyen teszt? Meg nem talalkoztam olyannal amit 20 masodpercig kell vizeletbe tartani pedig sok fajtat csinaltam a 2 ev alatt bodza
212/216 anonim válasza:
Én a helyedbe csinalnek egy tesztet nem itt talalgatnek 1 het elteltevel hogy ez pozitiv lehet e...
Csillag
213/216 NemFogodKitalálni válasza:
Csillag: akarok majd csinálni, csak még várok. Olyan érzésem van, hogy meg fog jönni, és nem akarok csalódni. Ezért nem tesztelek.
Bodza: nem magyarországon élek, itteni tesztet használtam.
-V
214/216 Csingilingg88 válasza:
"Csillag" 13:20 választhattál volna másik nicknevet, nem az enyémet, mert így olyan mintha én írtam volna...🙂🙂
Csillag
215/216 Csingilingg88 válasza:
Bibi, Bodza örülök nektek nagyon!! Ne aggódj -V, minden rendben lesz!!
Én túl vagyok a műtéten, és most pihenek☺️
Csillag
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!