Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki akar babásodni 2024-ben?...

Ki akar babásodni 2024-ben? Szeretne még valaki babát?

Figyelt kérdés
Árasszuk egymásnak a pozitív gondolatokat, hogy mindenki minnél előbb megbabásodjon! :)

márc. 19. 01:10
 211/216 anonim ***** válasza:
Ez milyen teszt? Meg nem talalkoztam olyannal amit 20 masodpercig kell vizeletbe tartani pedig sok fajtat csinaltam a 2 ev alatt bodza
máj. 21. 13:09
 212/216 anonim ***** válasza:

Én a helyedbe csinalnek egy tesztet nem itt talalgatnek 1 het elteltevel hogy ez pozitiv lehet e...

Csillag

máj. 21. 13:20
 213/216 NemFogodKitalálni ***** válasza:

Csillag: akarok majd csinálni, csak még várok. Olyan érzésem van, hogy meg fog jönni, és nem akarok csalódni. Ezért nem tesztelek.

Bodza: nem magyarországon élek, itteni tesztet használtam.

-V

máj. 21. 14:53
 214/216 Csingilingg88 ***** válasza:

"Csillag" 13:20 választhattál volna másik nicknevet, nem az enyémet, mert így olyan mintha én írtam volna...🙂🙂

Csillag

máj. 21. 15:30
 215/216 Csingilingg88 ***** válasza:

Bibi, Bodza örülök nektek nagyon!! Ne aggódj -V, minden rendben lesz!!

Én túl vagyok a műtéten, és most pihenek☺️

Csillag

máj. 21. 15:33
 216/216 anonim ***** válasza:

Kivel miújság?😊

Bibi

jún. 16. 20:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!