Ki akar babásodni 2024-ben? Szeretne még valaki babát?
Miért nem nézte meg? 😮
Nekem így alakultak a tüszők, de szerintem a legnagyobb hamarabb repedt meg 1 nappal.
Jobb oldal: 1x21 mm, 1x18 mm
Bal oldal: 1x19 mm, 2x15 mm
Ezt sem hallottam még, hogy a zselé akadály lehet. :/
Inszem napján nekem sem csináltak már UH-t.
Gondolj arra, hogy a dokid nagyon sok inszemet csinált már, bízz benne! Biztosan tudja, hogy mit csinál.
-BJ-
Liz, szurkolok, hogy pozitív teszt legyen ebből! 🥹
Esetleg menj el HCG vérvételre.
-BJ-
Jo reggelt lanyok ! Jottem egy kicsit panaszkodni.
Tegnap a 9 dpo- on este volt pecsetelesem. Kicsit osszetortem mert elmeltileg ilyenkor ciklus mar nincs hiszen az ovu napja adott.. nekem meg is a ciklusomnak megfelelo napon kezdtem el pecsetelni :(
1 hete vannak mensi szerű görcseim, amik még mindig hol erősebbek, hol kevésbé, hol egyáltalán nincs (pihenésre általában elmúlik). Egyfolytában rohangálok wc-re, mert olyan érzés, mintha megjött volna. Elég sok folyásom van, több, mint amúgy a ciklus végén szokott lenni 🫡. Egyfolytában fáradt vagyok, ha lefekszek szinte egyből elalszok… ez sem jellemző… tegnap előtt csináltam egy 10-es tesztet, talán mintha lenne valami vonalka rajta, de negatív inkább. Azóta nem teszteltem, lehet kéne?! 🙂 ma van a ciklusom 27.napja, ami amúgy általában 24 napos szokott lenni, viszont kost nem tudom hogy mikor volt ovum…
-V
Bodza, ne keseredj el, még az is lehet, hogy beágyazódási vérzés volt! 🤞🏼
V, szerintem holnap reggel csinálj ismét egy tesztet, hátha erősödött az a halvány csík! 🤞🏼
-BJ-
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!