Ki akar babásodni 2024-ben? Szeretne még valaki babát?
Szia :).
Babasodni ... a hideg kiraz ettol :D
2.5 eve probalkozunk de sajnos nem jon az aldas.
Dec. Elejen volt az elso konzi a meddosegibe es 12. En meg volt az elso inszemunk.
Most varok :).
Eddig sejtettem hogy peteerest kovetoen hanar megjon de ennyire nem hittem volna. Minden honapba a mellfajdalmam ahogy enyhult mar pecseteltem es meg is jott.
Most az inszemnel stimulalas mellett rajottem hogy nem mensi elott faj a mellem hanem ovu alatt. A mellfajdalmam elmult. Ma volt.jellegzetes hasi fajdalmam ami par percig tartot.
Oszinte leszek remenykedek, nagyon szeretnenk mar babat.
Sziasztok!
Másfél éve próbálkozunk sikertelenül, rengeteg kivizsgálás van már mögöttünk.
Januárban volt az első konzultációnk a meddőségiben és március 14-én megtörtént az első inszemináció is.
Szóval kedves előttem hozzászóló mi most együtt izgulunk. 🤞🏼
Nálam annyit sikerült kideríteni, hogy picit emelkedett a TSH-m, de minden más pajzsmirigy értékem jó és a TSH is határértéken belüli. Erre kaptam gyógyszert.
A férjemnél pedig a spermiumok motilitásával van egy kis gond. Az andralógus javasolta, hogy próbáljuk meg az inszemet, mert az ilyen jellegű problémákra jó szokott lenni.
6. dpo van ma és nagyon fájnak a cickóim, illetve mensi szerű görcsöket is érzek, persze lehet csak a progeszteron miatt van ez.
-BJ-
Sziasztok!
Mi másfél éve próbálkozunk a férjemmel. Nálam az egyik gond az volt hogy nincs rendszeres ciklusom, tehát nincs peteérés. Aztán ráakadtam a maca gyökér kapszulára, attól lett peteérésem, éreztem is, volt pozitív lh tesztem meg nézettem vérből progeszteront is hogy alátámassza. Jókor voltunk együtt mégsem sikerült. Kiderült hogy magas kicsit a tshm (3,8). Arra kaptam endokrinológustól gyógyszert ami levitte. Most vagyok a 13 dpon. 11 dpon csináltam az első Predictor early tesztet ami pozitív lett, a tegnap reggeli is pozitív és a ma reggeli is. Még csak nagyon halkan örülök mert még lehet kémiai is.
Drukkolok mindenkinek🤞
-Lola
Lola!
Ezt nagyon szuper olvasni, remélem minden rendben lesz veletek! 🥹
Milyen gyógyszert kaptál a TSH-ra és mennyi idő alatt vitte le?
-BJ-
Köszönöm🥰
Euthyroxot kaptam és egy hónap alatt levitte😊
-Lola
En vagyok az elso inszemes kommentelo aki 12 en volt a beavatkozason. Leszek innentol bodza. :D
Nekem a tsh volt 2.8 amit a doki jonak latott. D vitamin szintem volt a beka segge alatt de szedem 2 honapja. Tegnap egesznap mensis fajdalmat ereztem.. ma mar nem igazan :) varok varok de hat turelmetlenul. Nem is veszek tesztet hiszen tudom magamrol hogy akkor ugy is megcsinalnam. En ma lehetek 9 dpon ha minden igaz. Bizakodok egyebkent 29. En kell megcsinalnom a tesztet jol kitolta a doki.
Egyebkent cyclogestet kaptam de mar 2 napja kicsit kezd kimarni ennek annyira nem orulok :/.
Kedves Bodza!
Én is hihetetlen türelmetlen vagyok és szintén nem tartok otthon tesztet, mert idő előtt ellövöm.
A TSH nekem 3,5 volt.
Nekem is 17 napot javasolt a doki várni a teszteléssel, de szerintem 14 nap után már csinálok egyet. 😌
Én is Cyclogestet kaptam, amit reggel-este kell használni és Exeltist, amit este kell bevenni. Illetve napi 2 Inofolic prémiumot javasoltak a meddőségiben.
Neked hány érett tüsző lett? Ha nem túl indiszkrét a kérdés. 🫣
Nekem napi 1 cyclogest es ennyi igazabol semmi mas.
Hat 2 17 mm es tuszo volt jobb oldalt de bal oldalt meg se nezte..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!