Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 11mm-es endometrium az mire...

11mm-es endometrium az mire utalhat?

Figyelt kérdés
Eddig mindig 7-4mm közt mérték az endom vastagságát.
tegnap 21:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Önmagában ennyi nem utal terhességre, ha erre gondolsz. Viszont beágyazódáshoz jó érték, de meg is jöhet.
tegnap 21:52
 2/6 A kérdező kommentje:

13. Ciklus napon vagyok.

5-9 nap között szedtem a letrozolt.

12.napi uh-n még csak 6mm és tüszők voltak, viszont 11mm endom

Lehet később fog érni a tüsző? Vagy az jelent bármit is (lehet hülyeség) hogy a párommal a ciklus 9.napján együtt voltunk?

tegnap 22:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én 3-7. ciklusnapokon kaptam Letrozolt, nekem 8,5 mm vastag volt a 12. ciklusnapon, a doki azt mondta rá a meddőségi központban, hogy teljesen jó.

13. napon kaptam a repesztőt, 15. napon reggel volt az inszemináció.

Te viszont később kaptad a Letrozolt, így neked később fognak érni a tüszők, igen. Mikor lesz legközelebb ultrahangod?

Addig is legyetek együtt minimum 2 naponta, de ezt gondolom a doki is mondta.

tegnap 22:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen. Be tartjuk a 2 naponta együtt létet viszont nem magánba és nemis meddőségi központban járunk. Nőgyógyász-endokrinológus írta fel a letrozolt. Tegnap voltam ultrahangon aztán lett volna progeszteron vérvétel a dokimhoz csak jövő márciusban tudok menni időpontra.
tegnap 22:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Hű, hát ezt sajnos nem így kellene.

Progeszteron vérvétel jelenleg felesleges, később kell, tüszőrepedés után 14 nappal (vagy 7 nappal és 14 nappal utána).

Ultrahang kellene többször, nálad akkor 2-3 nap múlva, hogy hány domináns tüsző van.

Ha nincs domináns, túl kevés Letrozolt kaptál.

Ha túl sok domináns, 4-5-6, akkor le kell állni, mert négyesikrek stb. Túlstimuláció a neve, veszélyes konkrétan, ezért kell az ultrahangos nyomonkövetés.

Ha 1-2 domináns, akkor szuper, mehet az együttlét, esetleg repesztő. (Meddőségiben inszemináció). Utána igény szerint progeszteron pótlás.

Mindenképpen intézz egy ultrahangot, nagyon fontos.

Az orvosodra inkább nem mondok semmit, baromi veszélyes, amit csinál, ultrahangok nélkül, hogy nem hívott vissza 2-3 nap múlva ultrahangra ismét. Plusz nem csak felelőtlen, hanem hiába is kínoz, rég meddőségi központba kellett volna téged irányítania...

ma 07:46
 6/6 A kérdező kommentje:

Tudom, tudom tegnap óta hívjuk párommal a meddőségi központot ki csörög de nem veszik fel.

Ma még próbáljuk. Nem tudom hova tudnék menni ultrahangra, így is időpont nélkül alig akartak fogadni úgy kelett nekik beszélnem papírt is egy 10 percig nézték.

ma 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!