Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 12 mm-es endometrium utalhat...

12 mm-es endometrium utalhat terhességre?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam nőgyógyásznál, mert tegnap előtt halvány pozit teszteltem, de még nem látott mást csak a megvastagodást. Augusztusba volt már egy ilyenem akkor 10 mm volt de 2 hét késéssel megjött. Azóta már rengeteg vitamint szedek és inofolicot is.

Szerintetek? Tapasztalat?

2018. ápr. 26. 21:31
 1/5 A kérdező kommentje:
Az lemaradt hogy 1 hét múlva vissza rendelt kontrollra. Semmi mensi jelem nincs. Vezetek hőgörbét ami szépen mutatja hogy emelkedik a hőm is.
2018. ápr. 26. 21:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Elég vastag terhességhez. Persze, főleg halvány pozi teszttel utalhat babára. Mióta késik?
2018. ápr. 26. 21:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Még nem késik :) van még pár napom. Igazából a ciklusom nem szabályos hol késöbb hol előbb jön meg de én még 2 napot számolok :)
2018. ápr. 26. 23:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Értem. Hát ilyenkor nem lehet egyértelmű tesztet várni max vérből, de annak jelen esetben semmi értelme, mert nem valószínű, hogy ma lenne eredménye. Szerdára meg jó esetben kiderül, ha tényleg 2 nap múlva nem kellene megjönnie.
2018. ápr. 27. 08:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Ma reggel teszteltem újra már erősödött a kis halványkám valamennyire :) hát bizakodok :)
2018. ápr. 27. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!