Megnagyobbodott méh utalhat terhességre?
Figyelt kérdés
Ma voltam orvosnál.
Az ultrahang nem mutatott semmit,de nem is volt túl alapos a doktor Úr.
Ahogy megvizsgált,akkor azt mondta,hogy valamivel nagyobb a méh tapintásra,néznek hcg T vérben.
Elég negatívan állt hozzám ,mert nem tudom talán korom miatt.
Tóbb tünetem van többek között magas vérnyomás alakult ki nálam két hete.A baba tervezett.
Volt köztetek olyan,akinek terhessége elején megnagyobbodott méh utalt korai terhesség re?
2018. ápr. 23. 17:11
1/3 anonim válasza:
Azt tudod,hogy létezik már jó régóta terhességi teszt,ugye?
2/3 anonim válasza:
Valamit tudnod kell a terhessegrol. Ennek folyaman a meh megnagyobbodik. Szoval gyanitom, volt igy mas terhes is, gigy megnagyobbodott a mehe. De nem biztos :/
3/3 anonim válasza:
Nekem is ezt irták a papírra.Úgy küldtek ultrahangra.ott mégsak a gest. gyűrűt látták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!