Ennyi idő után sikerülhet spontán a terhesség? Részletek alul
Figyelt kérdés
2 és fél éve próbálkozunk babával, 35 éves vagyok, a férjem pár évvel fiatalabb. Jártunk meddőségi központban, endokrinológusnál, na szóval kb minden létező helyen, volt 2 sikertelen inszem. Az eredményeink jók, egyedül az AMH-ra mondták, hogy alacsony, ennek ellenére minden hónapban van peteérésem, többször figyelték. A meddőségiben már a lombikon kívül mást nem tudtak javasolni, viszont azt nem igazán szeretnénk egyenlőre. Volt már valaki hasonló cipőben és sikerült spontán teherbe esnie? Azt hiszem valahol ott rontottam el az egészet, hogy már a babatervezés előtt egy csomó meddőségi témával kapcsolatos fórumot, cikket böngésztem és annyira belelovaltam magam, hogy önbeteljesítő lett a dolog :D2023. jún. 25. 19:44
51/55 A kérdező kommentje:
Lehet én is eljutok egyszer arra a szintre, de most így pár hónap távlatában még nagyon nehéz
2023. jún. 27. 15:01
52/55 Ypszilon1980 válasza:
Attól, hogy még jelentkezel lombikra, semmi sem kötelez. Szerintem úgyis lesznek vizsgálatok is amik kellenek még, vagy már amit ismételni kell, nem is biztos, hogy az első sikerül, szóval elmegy az a pár hónap ezzel. Férfiként én is húztam a számat, mikor a párom akart jelentkezni meddőségibe, pont munka váltásban voltam én is, stb., nem is akartam ezt, de belevágtunk és attól függetlenül, hogy nem sikerült az első, örülök neki. Legalább ki lettünk vizsgálva, megismertük ennek a menetét, és nem legutolsó sorban kaptunk reményt is.
53/55 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hála a vitaminoknak ma reggel 3 év próbálkozás után pozitív lett a teszt :) pedig elhatároztam magam, hogy januárban lombik
2023. nov. 13. 09:39
54/55 anonim válasza:
Jajj de szuper, nagyon örülök kérdező!! :) Nagyon szorítok.
55/55 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2023. nov. 13. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!