Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ennyi idő után sikerülhet...

Ennyi idő után sikerülhet spontán a terhesség? Részletek alul

Figyelt kérdés
2 és fél éve próbálkozunk babával, 35 éves vagyok, a férjem pár évvel fiatalabb. Jártunk meddőségi központban, endokrinológusnál, na szóval kb minden létező helyen, volt 2 sikertelen inszem. Az eredményeink jók, egyedül az AMH-ra mondták, hogy alacsony, ennek ellenére minden hónapban van peteérésem, többször figyelték. A meddőségiben már a lombikon kívül mást nem tudtak javasolni, viszont azt nem igazán szeretnénk egyenlőre. Volt már valaki hasonló cipőben és sikerült spontán teherbe esnie? Azt hiszem valahol ott rontottam el az egészet, hogy már a babatervezés előtt egy csomó meddőségi témával kapcsolatos fórumot, cikket böngésztem és annyira belelovaltam magam, hogy önbeteljesítő lett a dolog :D
2023. jún. 25. 19:44
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
100%

0.2 AMH nagyon alacsony. Nagyon sok sztorit olvasni, hogy lombik stimulációnál megérik 20 tüsző, aztán meg 1, ha eléri a beültetéshez szükséges minőséget. Sajnos ilyenkor a tüsző minősége sem a legjobb. Helyedben tuti egyből elkezdeném a lombikot.

Azt látom, hogy nagyon nem szeretnél végigmenni a procedúrán, elhiszem hogy nehéz. De vagy belekezdtek vagy nagy valószínűséggel sosem lesz baba. Gyereknél lesznek nagyobb áldozatok is, amit meg kell majd hozni.

Nagyon szurkolok, hogy mihamarabb sikerüljön, bárhogy is döntesz :)

2023. jún. 26. 10:04
 22/55 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 21es, ha nincs más megoldás akkor majd adunk egy esélyt a lombiknak, viszont a DHAEnek is adok előtte egy esélyt
2023. jún. 26. 10:45
 23/55 anonim ***** válasza:
100%

Láthatóan nem érted, hogy a lombiknak most kéne nekikezdeni, nem majd, mert 0.2-vel még most is kicsi az esélyed a sikerre lombikkal is. Ennél magasabb AMH-val sem kecsegtetnek sok jóval.

Ilyen vitaminos szarságokkal teljesen felesleges próbálkozni.

2023. jún. 26. 10:57
 24/55 anonim ***** válasza:
100%

"0.2 AMH nagyon alacsony. Nagyon sok sztorit olvasni, hogy lombik stimulációnál megérik 20 tüsző, aztán meg 1, ha eléri a beültetéshez szükséges minőséget."

Ekkora AMH-val nem 20, inkább nagyon max 2-3 tüsző várható, abban sem biztos, hogy lesz petesejt. Ismerősömnek ennél magasabbal is csak 1-2 petesejtet sikerült nyerni, azokból is 1x volt 1 db beültethető, máskor még a megtermékenyülés sem sikerült.

2023. jún. 26. 11:00
 25/55 anonim ***** válasza:
100%

Mikor volt az a clostis stimuláció? Az meg egy dolog, hogy elindulnak a tüszők, lehet, hogy egyben sincs petesejt vagy nem jók.

A tüszők üresen is nőnek.

2023. jún. 26. 11:10
 26/55 A kérdező kommentje:
Most év elején volt az utolsó
2023. jún. 26. 11:13
 27/55 A kérdező kommentje:
Na pont ez az hogy a doki is nagyon minimális esélyt adott, szóval az is lehet, hogy teljesen feleslegesen kínoztatnám meg magam. Ilyen eredményekkel akkor van egyáltalán értelme belevágni?
2023. jún. 26. 11:19
 28/55 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Te döntésed, hogy belevágsz-e, előre nem tudjuk mik a lehetőségek, mennyi az esély, de én azt gondolom, hogy 1 próbát megér, mással még ennyi esély sincs.
2023. jún. 26. 11:22
 29/55 A kérdező kommentje:
Ha nem sikerül őszig akkor 1szer megpróbáljuk. De a bizonytalanra nem fogom addig is kockáztatni a munkahelyem, ugyanis próbaidőn vagyok fél évig
2023. jún. 26. 11:29
 30/55 anonim ***** válasza:
100%
Legfeljebb nem lesz gyereked, ez a te döntésed.
2023. jún. 26. 11:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!