Ha a peteérésem a ciklus vége felé van,attól még sikerülhet teherbenesni?
Egy hónapja nézed? Mert lehetséges, hogy pont olyan ciklust fogtál ki, amikor később van a peteérésed, így a várható menstruációd időpontja is későbbre fog esni. Előfordul néha, ha rendszeres és nagyjából egyforma hosszú ciklusaid vannak akkor nem jelent gondot.
Nem tudom, hogy mennyi a pár nap, amikor pozitív lett az LH teszted, de ha olyan 10-12 napnál rövidebb több cikluson keresztül is a luteális fázisod, az elég rövidke, így elég kicsi a teherbeesés esélye.
Első próbálkozós hónapban nekem a 20. ciklusnapon lett pozitív az lh tesztem. Mivel életemben nem volt 30 napnál hosszabb ciklusom el is engedtem a dolgot, sőt elkezdtem pánikolni, hogy ilyen rövid luteális fazissal nem is fog sikerülni. Hogy ez egy kivételes hónap lett volna és életem első hosszú ciklusa az sosem fog kiderülni, ugyanis 1 nappal a nem várt után halvány pozitív lett a tesztem. Azóta a 31. hétben vagyok, mensihez képest 1 héttel mindig is kisebb volt a baba, tehát egy héttel középidő után fogant.
Szívből kívánom így ismeretlenül is, hogy Te is így járj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!