Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kinek indul lombik decemberben...

Kinek indul lombik decemberben? Ès milyen problèma miatt? Hanyadik lombik lesz?

Figyelt kérdés
Nàlunk ùgy nèz ki,hogy fèrfi oldalon van gond.Mennyisègre jò, de 61 szàzalèka nem mozog,ìgy lombik lesz.Nàlam minden eredmèny jò.Remèlem ki tudjàk szűrni a megfelelő spermiumokat.

2022. nov. 23. 12:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

"Biztosan van.Valaki 45 èvesen megy lombikra.Sokaknak sikerül,illetve sikerült,ùgyhogy szerintem ne aggòdj 🙂"

Nem akarok vészmadárkodni, de azért reális a kommentelő félelme. 40 fölött már sokkal kisebb az esély, érdemes megnézni a hazai meddőségi intézetek statisztikáit.

Pl. ahol mi voltunk, így nézett ki a tavalyi statisztika:

36-40 év között: 26.86% (itt sem valószínű, hogy a 40 körüliek nyomták fel a statisztikát)

41-42 év között: 15.67%

43-45 év között: 3.28%

45 év felett: 0.00% (1 db korai vetéléssel végződő terhesség)

2022. dec. 10. 10:40
 22/25 Ypszilon1980 ***** válasza:

Nekünk nem mondtak sokat, vagy legalábbis nekem nem, mikor voltam a laboron és a mintaadáson ott kérdeztem mi a további teendő, az asszisztens nem igazán volt a helyzet magaslatán. BMC-ben ez úgy megy, hogy csak a nőt engedik be minden konzultációra, ergo én ha kapok is beutalókat, akkor azt a barátnm hozza haza nekem, az eredményeimet ő viszi oda be, azokhoz fűződően semmi extra infó nincs, max egy javaslat, hogy menjek andrológiára, de szerintem nem fognak oda sem elküldeni. Barátnőmnek mondtak annyit, hogy ha megvannak az eredmények, akkor telefonáljunk. De igazatok van, az a legegyszerűbb, ha felhívjuk őket, csak tudják ott hogy megy a dolog. Most szedünk vitaminokat, amik elvileg jó hatással vannak a termékenységre, csak én jobban éreztem volna magam, ha megvan a spermiogram, akkor erre valaki orvos javasol valamit, de hát ez egy ilyen önfejlesztő kör. Végülis a cél a lényeg, csak történhetne már valami, de ez ilyen úgy látom másnál is, türelem játék az biztos.

A statisztikákat én nem ismertem ennyire részletesen, ahogy 21-es leírta, de hát ha az ember 40 évesen jut el arra, hogy gyereket tud vállalni, akkor talál olyan partnert, akkor ez van.

2022. dec. 10. 11:31
 23/25 A kérdező kommentje:
Èrtem èn,de esèly mindig van.Ha nem pròbàljàk meg, akkor sosem fog kiderülni.Manapsàg màr egyre fejlettebb az orvostudomàny.Ha esetleg nem is sikerülne sajàt petesejttel,attòl függetlenül donor petesejttel lehet sikerül.
2022. dec. 10. 11:58
 24/25 Ypszilon1980 ***** válasza:
Egyébként számomra egy dologra jó ez a meddőségi kivizsgálás, mégpedig arra, hogy tudjam hányadán állok, van-e valami szervi vagy hormonális ok, esetleg genetikai probléma. Bízom benne, hogy azért, mert 40 felettiek vagyunk, még összejön, akkor is ha kevés az esély.
2022. dec. 10. 18:39
 25/25 A kérdező kommentje:
Szerintem is összejöhet,sőt össze is fog🙂a hozzààllàs sokat segìt 😘Nem vagytok mèg olyan idősek.
2022. dec. 10. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!