Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombik beültetés volt mostanában?

Lombik beültetés volt mostanában?

Figyelt kérdés
Volt valakinek mostanában beültetése? Éreztek valamit? Én ET 4 napon vagyok ma. Délután egy kis mensi szerű fájdalom és ennyi.

2022. nov. 15. 10:06
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
Keress fel és lépj be egy lombikos Facebook csoportba inkább.
2022. nov. 15. 10:10
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Szia, nekem tegnap volt beültetés :) nekem a fejem fáj de kétlem, hogy köze lenne a kis buborékhoz :)
2022. nov. 17. 12:39
 3/31 A kérdező kommentje:
Szia kedves utolsó 😊 és hogy vagy azóta? Érzel esetleg valamit?
2022. nov. 18. 20:48
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap egyszer beszúrt a méhem, remélem, hogy ez a beágyazódás, de lehet csak az izmok szúrt be... próbálom nem beképzelni a tüneteket, mert hajlamos vagyok rá. Eddig nagyon fajt a mellem de az a kezelestol volt es mar korabban is ereztem. Na ez most kezd enyhülni. Kicsit ijesztő dr reálisan gondolkodva ET 3 a mai nap tehat mem nagyon lehet tunetem.
2022. nov. 19. 07:25
 5/31 anonim ***** válasza:
És te, hogy vagy? :)
2022. nov. 19. 07:25
 6/31 A kérdező kommentje:
Nagyon nehéz nem a tüneteket keresni 😊. Én ET 7 napon vagyok mensi szerű fájdalmat érzek és fel vagyok puffadva. A mell fájdalom nekem is meg volt de már enyhült. Egyébként semmi különösebbet nem érzek. Kértem vérvételre időpontot jövőhétre. Kíváncsi vagyok rá.
2022. nov. 19. 07:38
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
A mensiszerű tünet ígéretes és már lehet a jele 😊 voltam már 4x terhes és mindig az volt, h görcsöltem aztán nem jött meg. :)
2022. nov. 19. 08:35
 8/31 A kérdező kommentje:
Olyan bizonytalan. Hol fáj hol nem. Ha le fekszem akkor jobb. Ha jövök megyek akkor van, hogy úgy belém nyilal rendesen megijedek, hogy na most fog meg jönni 😳😊
2022. nov. 19. 19:51
 9/31 anonim ***** válasza:
Rám tegnap borzasztó fáradság tört, illetve szúrkál a pocim. Hosszú lesz ez a pár nap. :D Te táppénzen vagy?
2022. nov. 20. 09:51
 10/31 A kérdező kommentje:
Ezek is lehetnek jó jelek 😊🤞Igen itthon vagyok. 12 órában dolgozom így inkább nem kockázattam. ET 8 napon vagyok hajnalban csináltam egy 10-es érzékenységű tesztet negatív lett 😔
2022. nov. 20. 10:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!