Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kinek indul lombik decemberben...

Kinek indul lombik decemberben? Ès milyen problèma miatt? Hanyadik lombik lesz?

Figyelt kérdés
Nàlunk ùgy nèz ki,hogy fèrfi oldalon van gond.Mennyisègre jò, de 61 szàzalèka nem mozog,ìgy lombik lesz.Nàlam minden eredmèny jò.Remèlem ki tudjàk szűrni a megfelelő spermiumokat.

2022. nov. 23. 12:25
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Mièrt ?🙂
2022. dec. 1. 15:27
 12/25 anonim ***** válasza:
Csak azért kérdezem ,mert nekünk is lombik lesz jövőre,de mi már 40 évesek vagyunk.Remélem azért van még esélyünk.
2022. dec. 1. 18:41
 13/25 A kérdező kommentje:
Biztosan van.Valaki 45 èvesen megy lombikra.Sokaknak sikerül,illetve sikerült,ùgyhogy szerintem ne aggòdj 🙂
2022. dec. 1. 21:42
 14/25 Ypszilon1980 ***** válasza:
De jó, hogy itt erről beszélgettek, segíthetnétek nekem is, mert kb. semmit nem tudunk még hogy zajlik, mi nemrég indultunk el, eddig még csak laborok voltak, de most mi a teendő? Mikor kell konzultációra jelentkezni, arra meg kell várni a genetikai labort is? Nálunk a barátnőmnél semmi baj nincs, nekem a nem mozgó az 65%, a progresszív mozgó az 30%, a morfológia 3%. Ez nem tudom mit jelent, vagy mi lesz a végső megoldás. Mi 42, 40 évesek vagyunk.
2022. dec. 9. 22:22
 15/25 anonim ***** válasza:
14-es, szerintem érdemes megvárni minden eredményt és azzal menni konzultációra, azokból már tudja az orvos hogyan tovább.
2022. dec. 9. 22:32
 16/25 Ypszilon1980 ***** válasza:
Jó csak a genetika 2 hónap és addig amúgy szerintem az injekciókat el lehetne kezdeni szerintem, meg hát az akkor nekünk február, plusz amíg kapunk időpontot, aztán még ha kell valami más vizsgálat... hát nagy türelem játék, nehogy kifussunk az időből.
2022. dec. 9. 22:36
 17/25 anonim ***** válasza:
Stimulációs injekciókat általában menstruáció elejétöl kell adni és kb.2 hét múlva megvan a leszívás/beültetés. De nem mondták hogy mikor menjetek vissza? Hogy minden eredményt megkell-e várni!?
2022. dec. 10. 08:51
 18/25 A kérdező kommentje:
14 es vàlaszolònak:ugyanez volt pàromnàl is,hogy 61 szàzalèka nem mozgott q spermiumoknak ès PICSI lombik eljàràssal termèkenyìtettèk meg a petesejtjeimet.2-őt tegnap ültettek vissza.Ha meglesz az összes vizsgàlat(Nem ők csinàljàk az összeset amit feltüntetnek a papìron,mert nekem a vèrvètelen ès az ultrahangon kívül magànba kellett megcsinàltatnom sokat)akkor szòljatok be oda ahova jàrtok ès felàllìtjàk a kezelèsi tervet.(lombik vagy Inszeminàciò)Ultrahang vizsgàlatot is fognak vègezni ès elmondjàk,hogy mit javasolnak.Onnantòl meg folyamatosan kapod majd az időpontokat ahogy ők jònak làtjàk.Legalàbbis Debrecenben nekem ìgy volt.
2022. dec. 10. 10:14
 19/25 A kérdező kommentje:
Lombiknàl sok injekciòt kell adni ès votaminokat szedni a rövid protokolnàl a ciklus elejèn kezditek.Hosszú protokolnàl màr a kövi ciklus előtt fogamzàsgàtlòt kell szedni nem tudom pontosan meddig, mert rövid protokollom volt, de 1 vagy 2 hètig.plusz majd injeikciòk,vitaminokat lesznek.A ciklus 12.napja körûl lesz(Ùgy làtja a doki hogy megèrnek addigra a tüszők)leszìvàs.pàr napra rà pedig a beülti,ha nem stimulàltak tùl vagy ha maradt szèpen fejlődő embriò.
2022. dec. 10. 10:23
 20/25 A kérdező kommentje:
De ha felhìvod az aszisztenseket vagy pàrod,hogy meg kell-e vàrnotok a genetika eredmènyeket vagy sem,qkkor biztos vàlaszolnak rà 🙂
2022. dec. 10. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!