Kinek indul lombik decemberben? Ès milyen problèma miatt? Hanyadik lombik lesz?
Lombiknál ICSI-vel csinálják a megtermékenyítést, így a kiválogatott legjobb spermiumok közül is 1-1 szabályosnak, legjobbnak tűnővel termékenyítik meg a petesejteket, így nem lesz gond, hogy a párodnak rossz a spermaképe.
Az én férjemnek jó, mégis ICSI volt mindkétszer.
Szia!
Nekem dec 2an lesz beultetes.
Ti stimulacional tartotok?
Nalunk is ferfioldallal inditottunk. 1%mozgo spermiummal.
Majd kiderult a nehezen átjárható petevezetek, pajzsmirigy es veralvadasi zavarok. Ezek mind kezelve vannak de eddig sajnos nem jott ossze. A paromnak azota tokeletes a spermaja. (ros, hba, dns)
1-esnek:èrtem,köszönöm a vàlaszt, remèlem ùgy lesz ès sikeres is lesz 🙂
2-esnek:ha megjön(holnap fog)Fel kell őket hìvnom ès megyek màsnap vèrvètelre ès stimulàlnak.Kb szerintem dec 5 vagy 6 lesz leszìvàs utànna valamikor beültetès.Remèlem azèrt 3. Vagy 4. nap fogjàk visszaültetni az embriòkat(Ha lesz több mint egy 😅)Remèlem sikerrel jàrtok, majd ìrd meg 🙂
Ha " csak annyi" a gond és minden más jó akkor azért jó esélyetek van,kiválogatják a legjobbakat és azzal történik a megtermékenyítés.
Én már kaptam vissza 3 és 5 naposakat, állítólag az 5 napos jobb mert addig csak a legerősebbek jutnak el.
Nekem is mind a 12 megtermékenyült mégis csak 5-en érték meg az 5.napot.
Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!