35 év felett, elzaradott petevezetékkel hányadik lombik volt nálatok sikeres ?
Figyelt kérdés
2022. okt. 11. 09:49
1/4 anonim válasza:
Nulla petevezetékkel és egy darab petefészekkel a második lett sikeres.
2/4 anonim válasza:
Egy leszívás volt, de genetikai probléma miatt szétestek a sejtek, így nem tudták visszaültetni. Budapestre kellett volna feljárni, így feladtuk. Pár év múlva, két szputnyik után spontán terhes lettem 38 évesen. Valószínű, megnyílhatott valamelyik petevezetékem, mert másképp lehetetlen lett volna. Az is lehet, hogy korábban gyulladás miatt záródtak el. De ezt csak találgatom. Ezek mellett még petefészek alulműködésem is volt.
3/4 anonim válasza:
Igaz "csak" 34 éves voltam, de 4 év után spontán teherbe estem elzáródott petevezetőkkel, miómákkal. Nem is értettük, úgy volt hogy majd megyünk lombikra, csak a covid miatt el kellett halasztani.
*Én nem oltattam be magam. (Láttam hogy írta valaki hogy az oltás után jött össze.)
4/4 anonim válasza:
3-as. Az én véleményem nem számított, mert a munkahely kötelezett rá már akkor, amikor még csak éppen hogy bejött az oltás. Ráadásul a szputnyikot nem is javasolták annak, aki babát tervez. De hát engem meddőnek mondtak. Nem gondoltam, hogy sikertelen lombik után majd csak úgy baba lesz. De végülis jól sült el. 🥰 Már lassan 8 hónapos egészséges. De annyira, hogy eddig még nem volt beteg, leszámítva egy két napos orrfolyást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!