Ki hogy eli meg?
Ja bocsi én tényleg félreértettem a kérdést!
Azért a homeros cikluskovetest megprobalhatnad, ingyenes, és nem bonyolult. én fogamzasgatlo lerakasa után kezdtem, nagyon jól latszott hogy az első pár honapban egyáltalán nem volt peteeresem.
Őszintén kívánom hogy minél hamarabb kopogtasson a gólya!:)
Szia!
Nem egyszerű. Nekem is endometriózisom van. Volt már 2 sikertelen inszeminációnk. Most kezdtük az első lombikot (és remélem az utolsó, nem akarok rutint szerezni :D ) Volt már terheléses vércukor vizsgálatod? mert nekem inzulinrezisztencia miatt van/voltak apró tüszők a petefészkeimbe és ez miatt voltak 34-35 napos ciklusaim. A nőgyógyász csak éhgyomri vércukrot és inzulint nézetett ami jó lett és abból azt gondolta, hogy akkor biztos nincs inzulinrezisztenciám... a meddőségibe meg alap vizsgálat a terheléses vércukor. Ott derült ki, hogy elég rosszak voltak az eredményeim. Kaptam is rá gyógyszert+ diéta, sport. Nekem kellett fél év, hogy viszonylag helyreálljanak az értékeim.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!