Ki hogy eli meg?

Figyelt kérdés
Hogy elitek meg hogy nem akar konnyen osszejonni a baba?mar egy eve mingyart hogy probalkozunk es sehol semmi menzeszem is ossze vissza van de a nogyogyasz szerint varjuk meg az 1 evet egyik oldali petefeszekben pici cisztak annyira vagyunk mar babara es minden nap ez emeszt es ez van a fejemben kikeszit annyira el vagyok keseredve aki ilyen helyzetben van ti hogy elitek ezt meg?elorre is koszonom a valaszokat

2021. szept. 8. 07:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nehezen. Főleg azok a napok nehezek, amikor megjön. Nekem endometriozisom van, a hormonpanelem rendben,a 4 hétbol 2,5-3 héten keresztül fájdalmaim vannak, fájdalomcsillapító élek, bár a gluténmentes dieta hihetetlenül sokat segít ebben, ez természetesen a kozerzetemre is pozitívan hat ki. Mi tavaly márciustól próbálkozunk, az első clostilbegytes hónap után teherbeestem, de sajnos csak üres petezsak volt, egy hónapot figyelte a doki, plusz vártunk, nem vetelek e el spontán, de sajnos művi befejezés kellett. Ezek a varakozassal telt hetek voltak a lelkileg legmegterhelobbek, de nehéz volt utána is, kB a várható születése idején sikerült teljesen elengedtem. Kicsi vigaszt nyújt, hogy legalább egyszer már megfogant, ha nem is maradt meg, ugyanakkor félek, hogy újra megismetlodik. Nekünk most telt le a 12 próbálkozós hónap (ugye fél év ki áradt mert terhes vtam, utána 2 hónapot javasolt várni a doki plusz vártunk a covid oltás miatt is). A jövő hónapban megyünk első konzultációra meddőségi klinikára, már nagyon várom, most ez az erőt, hogy valami elorelepes történik, komplexebb kivizsgálások. Meg ugye minden hónap új remény.
2021. szept. 8. 10:07
 12/22 A kérdező kommentje:
Sajnalom remelem mihamarabb sikerul a kis csoda kihat nekem is az egessz kozerzetemre hogy nincs menstruaciom puffadok is van hogy fajdogal a hasam es a kedvem sem mondhato valami fenyesnek olyan lehangolt vagyok nap mint nap
2021. szept. 8. 10:18
 13/22 anonim ***** válasza:

Ja bocsi én tényleg félreértettem a kérdést!

Azért a homeros cikluskovetest megprobalhatnad, ingyenes, és nem bonyolult. én fogamzasgatlo lerakasa után kezdtem, nagyon jól latszott hogy az első pár honapban egyáltalán nem volt peteeresem.

Őszintén kívánom hogy minél hamarabb kopogtasson a gólya!:)

2021. szept. 8. 10:26
 14/22 anonim ***** válasza:
Kérdező nekem a puffadáson nagyon jól segített a Premens
2021. szept. 8. 10:41
 15/22 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a jokivansagot remelem igy lessz
2021. szept. 8. 11:00
 16/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem egyszerű. Nekem is endometriózisom van. Volt már 2 sikertelen inszeminációnk. Most kezdtük az első lombikot (és remélem az utolsó, nem akarok rutint szerezni :D ) Volt már terheléses vércukor vizsgálatod? mert nekem inzulinrezisztencia miatt van/voltak apró tüszők a petefészkeimbe és ez miatt voltak 34-35 napos ciklusaim. A nőgyógyász csak éhgyomri vércukrot és inzulint nézetett ami jó lett és abból azt gondolta, hogy akkor biztos nincs inzulinrezisztenciám... a meddőségibe meg alap vizsgálat a terheléses vércukor. Ott derült ki, hogy elég rosszak voltak az eredményeim. Kaptam is rá gyógyszert+ diéta, sport. Nekem kellett fél év, hogy viszonylag helyreálljanak az értékeim.

2021. szept. 9. 06:11
 17/22 A kérdező kommentje:
Szia nem volt meg semmilyen vizsgalatom csak nogyogyaszati hasi uh es belso uh enis az inzulin rezisztenciatol felek nagyon annyit olvastam mar pcos inzulinrezisztencia es minden ilyesmi utan tisztara megremit de mostmar letelik ez a kis ido es meglatjuk ha vissza megyunk mi lessz nagyon sok kitartast kivanok neked es sikeres lombikot kivanok!:)
2021. szept. 9. 06:21
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
1.5 évet vártunk, teljesen lelkibeteg voltam. Aztán én voltam a legboldogabb kismama a világon 🙂
2021. szept. 9. 08:14
 19/22 anonim ***** válasza:
18 amire várni kell annak jobban örül az ember :) Én kicsit még eleinte paráztam is hogy hú mi lesz ha összejön a baba, most már nincs bennem para,csak nagyon várom már :)
2021. szept. 9. 08:22
 20/22 anonim ***** válasza:
16-os vagyok. köszi szépen :) én is drukkolok neked, hogy sikerüljön a baba :). Nekem egyébként meg sem fordult a fejemben, hogy ilyen problémám lehet, csak akkor mikor mondta a nőgyógyász, hogy policisztás jellegűek a petefészkeim. Azt mondta, hogy nem kimondott policisztás mert akkor ilyen gyöngysor alakban lennének bent a ciszták, nekem meg nem öltöttek olyan alakot, csak voltak. Most már tudom ,hogy az IR miatt volt. Persze nem biztos, hogy neked is ettől van, de érdemes lenne ezt kivizsgáltatni, mert nagyban gátolhatja a minőségi peteérést is meg a megtapadást is. 3-as kezeléssel szépen rendbe lehet rakni. Drukkolok! :)
2021. szept. 9. 08:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!