Ki hogy eli meg?

Figyelt kérdés
Hogy elitek meg hogy nem akar konnyen osszejonni a baba?mar egy eve mingyart hogy probalkozunk es sehol semmi menzeszem is ossze vissza van de a nogyogyasz szerint varjuk meg az 1 evet egyik oldali petefeszekben pici cisztak annyira vagyunk mar babara es minden nap ez emeszt es ez van a fejemben kikeszit annyira el vagyok keseredve aki ilyen helyzetben van ti hogy elitek ezt meg?elorre is koszonom a valaszokat

2021. szept. 8. 07:56
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
93%
Mi 8 hónapnál vagyunk, egyre csalódottabb vagyok. Most elkezdtem a Premens tabit illetve Inozitol port iszok múlt hónaptól. Nekem reményt ad,hogy most 30 napra jött meg,nem puffadok,nincsenek pattanásaim. Bízok benne hogy segít. Ha nem akkor én is elmegyek dokihoz. Nekem is azt mondta 1 évig próbálkozzunk.
2021. szept. 8. 08:09
 2/22 A kérdező kommentje:
En csak folsavat es d vitamint szedek a doki tanacsara.Nekem 5 honap volt a leghosszabb kimaradas annyira kikeszit lelkileg is hogy borzaszto
2021. szept. 8. 08:16
 3/22 anonim ***** válasza:
98%
Én a helyedben elmennek másik nőgyógyászhoz is. A pici cisztak a rendszertelen menstruacioval utalhatnak pcos re, ezt kizárta a nőgyógyász? Vagy egyáltalán megvizsgálta van e peteérés? Mindenesetre szurkolok neked hogy minél hamarabb babazhass!
2021. szept. 8. 08:30
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Az mondjuk durva hogy annyi ideig meg se jött. Nekem egyszer volt hogy 35 napra jött meg de minden hónapban megjött. Ezt mondtad a dokinak?
2021. szept. 8. 08:39
 5/22 A kérdező kommentje:
Igen magan dokinal voltam romaniban elek egyik legjobb maganklinika es a cisztak miatt ilyen a menstruacio de azt mondta a doki hogy mivel elotte 4 evig szedtem fagamzasgatlot varjuk meg az 1 evet es ha nem akkor jon a teljes kivizsgalas es amiert nincs menstruacio lehet ovulacio na ezt nem tudom de eddig semmi mostmar megvatjuk az 1 evet es utanna jonnek a vizsgalatok endokrinologus stb
2021. szept. 8. 09:03
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

De a kérdésben azt írtad hogy már egy éve vartok a babára. Most meg akar veled meg egy évet varatni? Gondolom fiatal vagy és úgy van vele ráérsz. Ez nyilván valahol igaz is, de azért kizarhatta volna pl a pcos-t vagy az inzulinrezisztenciat mert azoknál az eletmod-valtassal is segithetnel a következő egy évben, míg vársz.

Legalább ovulacios tesztet vegyél magadnak onellenorzesre. Én ajanlanam mellé a homeros cikluskovetest. Ebből már azért latnad hogy van e peteeresed. Ha 3-4 hónapig nincs akkor azért lehet visszamennek hogy nincs értelme meg egy évet várni, főleg hogy nagyon vágysz a babára.

Én úgy tudom, hogy fogamzásgátló után egy év alatt rendeződni kellene a ciklusnak.

2021. szept. 8. 09:21
 7/22 A kérdező kommentje:
Meg nincs epp 1 eve 10honapja hogy probalkozunk es ezt varjuk meg hogy teljen le 26 eves vagyok.
2021. szept. 8. 09:30
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Azt írta lassan egy éve. Sztem nem még 1 évet akar várni,hanem hogy leteljen az 1 év
2021. szept. 8. 09:32
 9/22 A kérdező kommentje:
Igen igy gondoltam bocsanat ha nem volt ertheto
2021. szept. 8. 09:41
 10/22 anonim ***** válasza:
65%
Sztem várd meg az 1 évet, felesleges rögtön elkezdeni orvoshoz futkozni vagy hormon gyógyszerekkel tömni magad
2021. szept. 8. 09:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!