IR, cukor helyett mit használjak? Fehér liszt helyett milyen lisztet (ami főzni is alkalmas)
Figyelt kérdés
Inzulinrezisztenciára, ami szerencsére nem komoly, azt javasolta a dokim, cukrot és fehér lisztet hanyagoljam el és mozogjak sokat.
Vettem is eritritet, steviát DE olyan borzalmas utóíze van, hogy egyszerűen a teát sem tudom meginni vele... tegnap a sóska főzelékben szintén éreztem, nem tudom megmagyarázni milyen íz, de szörnyű. Tudtok ajánlani helyettük valamit? 😁
A lisztnél pedig olyat, ami alkalmas nekem főzéshez is? (tk sajnos sokmindenhez nem)
Valamint, ha pl magamnak szeretnék sütni így pékárut, kenyeret, mit javasoltok? Valakinek bevált recept? (A tk kenyeremmel betont lehetett volna törni, de gondolom elronthattam valamit😅)
2021. máj. 5. 12:15
11/12 anonim válasza:
Én a lekvárt teljesen natúr készítem, cukormentesen, de szerintem a xilit abba is tökéletes (lehet venni xilit+stevia keverékes boltit is, és szerintem az is nagyon finom). Ha sűríteni kell, akkor pektint használok, a boltban kapható lekvárfőzős csomagok mind cukrosak (amiket én találtam legalábbis).
12/12 anonim válasza:
Az édesítőkkel óvatosan, mert eléggé le tudják pusztítani a bélflórát, legjobb, ha kihagyod őket, és csak legszükségesebb esetekben fogyasztod néha őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!