Szőlőmagliszt ugyanúgy használható mindenbe mint a sima búzaliszt? Ha nem, akkor milyen ételekhez használják?
Attól még tudsz, mert mi pont sütireceptet nem tudunk vele!
Ha elég kreatív vagy, próbálkozz saját recepttel! Én tuti gyúrt tésztákba keverném, amiből aprósüteményeket, kekszet szoktunk csinálni. És nem a búzalisztet váltanám ki vele, hanem pl diót, zabpelyhet... Vagyis hülye megfogalmazás a kiváltás, úgy érzem, állagát tekintve ilyenek helyébe tudnám elképzelni.
Bár ahogy látom te épp a búzalisztet mellőznéd.
Figyelj, ha van energiád felkutatni egy tévéműsort...:
Egyszer az m1-en a Borbás Mária műsorában (Gasztoangyal) volt szó a szőlőmag-, mák- és egyéb lisztekről. Elég rendesen kitárgyalták és emlékeim szerint még receptet is mutattak. Nem tudok részleteket, mert hónapokkal ezelőtt volt, talán tavaly ősszel, de ez sem biztos. Az biztos, hogy volt, és jó műsor volt!
M1 videotárában nem tudom meg van-e. Vagy kérdezd meg a műsor szerkesztőit emailben, hogy mikor volt ez, és hol tudnád újranézni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!