Sógoroméknak nem jött össze a baba sajnos. Mióta megszületett a picink, megromlott a kapcsolatunk. 1,5 év alatt talán 4x láttuk őket. Szerintetek hogyan álljak hozzájuk?
Figyelt kérdés
A terhességem alatt és előtt nagyon jó volt a kapcsolatunk velük. A férjem imádja a bátyját, a felesége picit magának való, de jól kijöttünk. Majd mikor terhes lettem, felkereste a nőgyógyászomat, megint vizsgálatok sorát végezték, mindent rendben találtak nála de mégsem sikerült teherbe essen. Borzasztóan sajnáltam és próbáltam minél kevesebbet beszélni a piciről mikor találkoztunk. Puszta empátia. Majd mikor világra jött a gyermekünk, visszahúzódtak. Számtalanszor kerestem őket, hívtuk kávézni, enni stb de mindig volt vmi kifogásuk. Egy idő után persze ezt meguntam. Majd nyáron családi összejöveteleken találkoztunk velük, egy percet sem próbált játszani a feleség a gyerekemmel, a sógorom talán nyitottab, de ő sem keresi már a férjemet. És látom rajta, hogy ez belül őt is bántja. Nem tudom hogyan viszonyuljak hozzájuk, főleg most h jön a karácsony. Legszívesebben meg sem hívnám őket, mert ez a viselkedés nekem is nagyon rosszul esik. És úgy vagyok vele, hogy megértek mindenkit viszont egy idő után elvárom, hogy engem is értsenek meg és ha ez nem kölcsönös, akkor mi értelme az erőlködésnek?#Megromlott testveri kapcsolat
2020. dec. 18. 10:48
51/54 anonim válasza:
Kérdező: a lehető legjobb dolgot tette a férjed. Főleg így, hogy nincs ott gyerek, asszony, csak másképp beszélnek a tesók így, mintha ott lennétek ti is - ez is természetes, nincs ezzel semmi gond. Sok minden helyére fog ma kerülni közöttük, aztán majd a többi alakul magától. 🙂
52/54 anonim válasza:
Teljesen egyetértek 51-essel, és őszintén örülök, hogy így alakultak a dolgok a kérdező családjában.
53/54 anonim válasza:
Kérdező, látod, ezt jól csináltátok! Örülök, hogy egy kicsit előrébb tudtatok lépni. Szerintem azért is külön jó ez a fiús program, mert a férfiak máshogy élik meg, máshogy kezelik ezt a helyzetet. Talán nem vált ki belőlük ennyi indulatot és keserűséget ez az egész. És ezzel természetesen nem azt akarom mondani, hogy ők nem szenvednek.
Szerintem az itt lévő számtalan indulatos válaszból is látszik, mennyire érzékeny és kényes téma ez. És ahány ember, annyi féle képpen dolgozza ezt fel. És örülök, hogy segítettek a válaszok rávilágítani minderre.
54/54 anonim válasza:
de jó ezt olvasni!! kedves kérdező, boldog karácsonyt :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!