Valami hormontabletta nélküli megoldás peteérésre? Sajnos nekem csak nagyon ritkán van.
A hármas kezelés mit takar?
A vizsgálatok folyamatban vannak, 21.napi vérvételre kell majd vissza mennem. Csak reméltem, hogy megúszom valami könnyedebb megoldással, mert a hormon gyógyszerekre is ugyanolyan rosszul reagál a szervezetem, mint régen a fogamzásgátlóra sajnos...
A PCOS-t életmódváltással (diéta, sport) és gyógyszerrel szokták kezelni (ez sok mindentől függ). Erre gondolt egyes szerintem.
De lehet más ok is a peteérés elmaradása mögött, ezt ki kell vizsgálni. Sajnos általában el lehet mondani, hogy ritka peteérésre nagyon ritkán megoldás a gyógynövény vagy "könnyedebb" módszerek. De PCOS esetén pl. az életmódváltás tud annyit segíteni, hogy akár a gyógyszer is megúszható.
A tsh az teljesen oké.
Az aviva, arwen torna, a makrobiotikus táplálkozás gyógyszer nélküli megoldások, amikről én tudok.
Ez tipikus sajnos.
Egy endokrinológust keress.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!