Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Irigyek vagytok a kisbabás...

Irigyek vagytok a kisbabás ismerősökre?

Figyelt kérdés
Akiknek hamar összejött, esetleg még folyton szembe is jönnek a tökéletes(nek tűnő) kisbabás képei? Őszintén.
2020. nov. 9. 15:24
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
100%
ezt sajnos tényleg nagyon kevesen értik meg...és sajnos a férfiak többsége sem érti...
2020. nov. 19. 20:17
 42/57 anonim ***** válasza:
100%
amúgy én mindig mondom, hogy szerintem pszichológusoknak kellene foglalkozni ilyenkor a nőkkel, mert amikor ezt érzed, még bűntudatod is van és ráadásul mások is bűntudatot keltenek bennem, hogy te rossz ember vagy , mert irigy vagy, miközben valószínűleg ez teljesen emberi érzés, és nem kívánunk mi rosszat senkinek, csak az bánt ilyenkor , hogy nekünk miért nem sikerül...
2020. nov. 19. 20:18
 43/57 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ez így van. Meg kell tanulni együttélni ezzel és kezelni ezeket az érzéseket. Másképpen belebolondul az ember. (35 voltam)
2020. nov. 19. 20:30
 44/57 anonim ***** válasza:
100%
39-es vagyok: igazad van 42-es válaszoló. Néha lelkiismeretfurdalásom is volt már, és szar embernek érezten magam😔 Tényleg örülök is sokszor másnak, de múlthéten meg sokszor kiakadtam. Neten egyfolytában olyan hírek jöttek velem szembe, hogy kidobta csecsemőjét, késsel megszúrkálta, megerőszakolta. Az ilyeneknek meg miért sikerül?! Akik meg ennyire vágynak rá azok meg küzdenek érte. Szomorú...😔
2020. nov. 19. 20:34
 45/57 anonim ***** válasza:
82%
Én nem is magára a terhességre vagyok irigy hanem hogy megvannak a megfelelő körülményeik a gyermekvállaláshoz. Én még elég fiatal vagyok, januárban fejeztem be az egyetemet, 1 éve házasodtunk a férjemmel de már egy jó ideje ha meglátok egy kisbabát elszorul a szívem hogy én is vágyom az anyaságra. Viszont anyagilag nem úgy állunk, először el szeretnénk költözni a szülői házból, a munkahelyemen is év elején kezdtem és nem akarok máris bejelentést tenni hogy megyek szülni. Szóval a helyzetükre vagyok irigy, hogy ők ezt megtehetik. Főleg hogy 7 éve fogamzásgátlót szedek és csak reménykedem hogy nem borította fel teljesen a dolgokat és nem kell még évekig várnom ha a körülmények már megfelelőek egy gyermek érkezéséhez.
2020. nov. 19. 20:37
 46/57 anonim ***** válasza:
80%
45 hagyd abba a fog gatlot vedekeztetek másképp. Kiderül ha van valami baki a menzeszem pl.
2020. nov. 19. 20:43
 47/57 anonim ***** válasza:
62%

Szomorú ezeket olvasni, aki nagyon vágyik rá annal nem jön, aki meg nem vágyik rá annak igen.

Én sosem akartam nagyon gyereket, a férjem mondjuk igen, egyetlen egyszer voltunk együtt 8 év alatt védekezés nélkül félig meddig véletlenül, hát itt alszik mellettem a 2 éves "eredménye". És nekem meg ez nehéz a mai napig, bár imádom és bármit megtennék érte,kis gyönyörűm, de nem érzem magam igazán anyának, nem annyira nekem való ez, de ez van...rettegek hogy mégegyszer nehogy terhes legyek, kár hogy nem lehet elköttetni csak úgy magad, én elsők közt lennék.

Sajnálom aki meg pont az ellentettjével küzd, igazságtalan sokszor a sors.

2020. nov. 20. 00:21
 48/57 anonim ***** válasza:
59%
Érdekes utolsó.. de őszintén becsülendő,hogy ezt le merted írni...bizony szerintem sok nő érti ezt rajtad kívül,csak talán nem merik elmondani senkinek...mondom én úgy,hogy babat tervezünk de nem jön.. tulajdonképpen tudom,hogy ez az élet rendje,de nem tudom milyen gyerekesnek lenni,így egy teljesen ismeretlen dologra vagyok.
2020. nov. 20. 08:11
 49/57 anonim ***** válasza:
88%
Igen, egy kicsit, főleg arra, hogy spontán sikerül nekik. Természetesen örülök is! Mi épp inszem előtt állunk, így 3 év próbálkozás után (izgulok is) és ami a legidegesítőbb, hogy minden egyes eredményünk teljesen rendben van (minden vizsgálat meg volt már szerintem, ami csak létezik). Ilyenkor mit tud mást az ember, mint magát hibáztatni.. talán nem jó a vitamin, másképp kellene étkeznem, diéta/nem diéta, vagy mindig elidőzítjük stb stb.
2020. nov. 20. 08:26
 50/57 anonim ***** válasza:
100%

45: ne csüggedj, neked is meglesznek a körülmények. Felépítettél egy tervet nagyon helyesen, és most csak annak a lépésein kell szépen végig haladni. Eljön az időtök nektek is. 🙂

47: hatalmas respect, amiért ezt így le merted írni. Több hozzád hasonló nő van, mint gondolnád... Csak ők inkább jönnek panaszkodni ilyenkor, hogy a gyerek így rossz, úgy nem alszik, amúgy nem tudott végigaludni egy éjszakát hónapok óta, és örüljünk neki, hogy nekünk még nincs. Ettől kinyílik a bicska a zsebemben. Persze, tudom, hogy nehéz kisgyerekes anyukaként, csak ne túrja az orrunk alá, hogy nekünk milyen jó, mert még nincs. Egy szó, mint száz: mindenkinek megvan a saját problémája, és kevés az őszinte ember, aki ki meri mondani. Így ismeretlenül is jó embernek tartalak, mert leírtad.

35 voltam.

2020. nov. 20. 10:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!