Irigyek vagytok a kisbabás ismerősökre?
Ezt nem értem..Benned hagyják?
Hát tudtommal elhalt magzatot azonnal el kell távolítani, mert hullamérgezést kap a nő..
15-20. hét felett már nem szívódik fel, ki kell őket szedni.
Ezt most nem értem..
Most utána olvastam ennek, ha ilyen van, akkor folyamatosan monitorozzák az anyát és az alapján maradhat tovább a másik.
Bocsánat, nem tudtam!
De kezedbe adni nem fogják az biztos, mert nem lesz már baba, ezeb ne aggódj, papírmagzatnak hívják, nem véletlen, nem fogják odaadni.
10-es ezt csak akkor érthetnéd meg, ha fordított helyzet állt volna fenn, de te ezt már soha nem fogod átélni, mert én azt gondolom, hogy egy nőnek mindig az első gyermekre várás időszaka a legnehezebb, mivel ilyenkor még nem tudhatod, hogy valaha az életben megadatik e neked agyáltalán az anyaság öröme...hidd el a legtöbb nő ugyanígy áll neki a gyermekvállalásnak mint ahogy ti is...sőt..én eleinte a pozitív teszt látványától féltem kicsit , aztán nem jön ...nem jön..nem jön...közben körültötted mindenki elsőre, másodjára teherbe esik és te hónapról hónapra egyre elkeseredettebb leszel...úgyhogy te soha nem fogod tudni , mit érzett akkor a nővéred...és ne hibáztasd érte, mert lehet hogy te még rosszabbul reagáltál volna...és igen..valószínűleg ezt nagy büszkén el is mondtátok, hogy elsőre egyből sikerült, meg hogy ilyen kis lazán vágtatok bele...ezt hallani azoknak a nőknek akik tudják, hogy ti már soha nem tudjátok meg milyen várni egy babára, nekünk ez nagyon idegesítő tud lenni...a legrosszabb amit mondhattok nekünk az, hogy ne stresszelj rá, ne görcsölj rá...egy havi próbálkozás után könnyű nem rágörcsölni..:D
no de örülök, hogy végül nővérednek is összejött...:)
10, még jó, hogy nem voltál irigy, hiszen elsőre összejött... Sem te, de még a nővéred sem tudja, hogy milyen igazán sokat várni az első babára. Tőle borzasztó gyerekes volt hisztit csapni fél év próbálkozás után.
Mi itt többen ÉVEK ÓTA várunk. Kicsit szélesebb skáláját éreztük már az érzéseknek ezzel kapcsolatban. Nincs azzal baj, ha valaki irigy, nem lesz tőle rossz ember. De az nagyon nem tetszik, ha valaki játsza az ágyat.
igen...ez nagyon kényes téma..:D szegény 10-esre mind rátámadtunk, mert nekünk akiknek már évek óta nem jön össze , olyan kis receptoraink vannak erre, hogy valaki egy picit úgy gondolja, hogy nekik azért jött össze rögtön mert nem stresszeltek rá....
ne haragudj tényleg 10-es, én voltam a 34-es válaszoló, de nekem is ez jött le mint a 35-ösnek...
és nehogy félreértsd , ettől te sem vagy rossz ember, csak kérlek egy nagyon picit próbálj belegondolni abba, hogy milyen érzés lett volna neked ha ez a dolog pont fordítva történik....ha nővéred veled közli , miután ti fél éve próbálkoztok, hogy nekik elsőre összejött...itt valaki írta, hogy neki is elsőre összejött, de nagyon át tudja érezni, hogy milyen kétségbeesettek lehetnek azok, akiknek nem...a te szavaidon ezt nem lehetett érezni, hogy megértenéd a nővéred..
no de tényleg nem bántani akarunk ám, csak arra akart utalni az előző válaszadó is, hogy sok nő erre nagyon, rettenetesen érzékeny és ezzel vigyázni kell...
Tudom tudom..nagyon kellemetlen lehet, hogy ilyenkor a boldogságodban nem tudnak úgy osztozkodni , ahogy te szeretnéd, de mégis próbálj belegondolni mások helyzetébe, és kérlek soha ne adj olyan tanácsot semelyik babára vágyó barátnődnek , ismerősödnek, hogy ne stresszeljen rá, mert ennél rosszabb tanács szerintem nem is létezik, főleg olyan szájából, akinek elsőre összejött..
Tényleg nem rosszból, csak kérlek ne..
Nekem a legjobb barátnőm adott ilyen tanácsot.....
1 éve próbálkoztunk már a párommal, amikor elmondtam neki, és pontosan ezért sem mondtam el, mert ismerem, és sejtettem , hogy ilyesmi tanácsot fogok kapni....tényleg a legrosszabb tanács...
Én újszülöttet vesztettem el, első terhességből. 28. héten született, sajnos nem maradt velünk.
Egy kedves kolléganőmmel kb egy időre voltunk kiírva... Nézni sem bírtam a kisbabás fotóit.
Utána 2 hónappal teherbe esett egy nagyon rossz természetű, kimondottan gonosz szomszédom, aki így akarta magához láncolni a párját - na amikor ez kiderült, szabályos dührohamot kaptam.
Szavak nincsenek rá, hogy mennyire emésztett az irigység, teljesen kifordultam magamból.
Az utcán flangáló várandós nőkről már nem is beszélve... emlékszem, úgy tűnt, hogy MINDENKI terhes.
Sorban jelentette be a főnököm, a sógornőm, de még a Katalin hercegnő is...
Aztán amikor letelt a kötelező várakozás, újra teherbe estem. Szerintem ember nem örült még annyira a folyamatos hányásnak, mint én :D Engem nem idegesítettek a hülye kérdések és tanácsok az "utca emberétől", és csak nevettem később is, amikor random szembejövő nénikék megkérdezték, hogy van-e tejem, normál szülés volt-e vagy császár, és hogy átalussza-e az éjszakát... Mert tudtam, hogy ez mind nem számít. A világ legszerencsésebb embere voltam.
De ehhez el kellett jutnom nekem is, és jó nagy árat fizettem érte.
Semmi vigasztalót nem tudok mondani, legalábbis semmi olyat, amitől egy kicsit is könnyebb lenne a teher a szíveden.
De tudd, nem vagy egyedül.
sajnos nekem az esett a legrosszabbul amikor a párom az első kiakadásom után ,amikor gratuláltam (cheten) majd elvonultam sírni (pont aznap jött meg ráadásul) ez volt a második terhesbejelentés és az elsőnél is pont aznap szembesültem vele, hogy megint sikertelen hónap volt, ami extrém rossz mert eleve a hormonok is befolyásolnak, plusz a sikertelenség ténye maga..na mindegy..szóval nekem az esett a legeslegrosszabbul , amikor párom lejött hozzám, látta hogy kibuktam és annyit tudott kinyögni, hogy ne legyek irigy.....
hát akkor hatalmasat csalódtam benne...de most mit tegyünk...nincs tökéletes férfi...
nagyon rosszul reagálta le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!