Hogyan lehet kapcsolati tőkére szert tenni? Olyan barátokra/ismerősökre, akik ilyen-olyan dolgokban tanácsot/segítséget nyújtanak!?
Így voltam én is két éve, mikor nem igazán csináltam semmit, csak hagytam, hogy az élet vigyen magával. Akkor 15 éves voltam, és megelégeltem, hogy nem tisztelnek jobban, mint mást, hogy mindent egyedül kell megtennem, hasonlók. Ekkor én például beléptem a Független Diákparlamentbe, ahol képviselő lettem, így egyből megismertem 150 embert. Ezzel is növekedett a kapcsolati hálóm. Ott hangoztattam a szavamat, amivel még több embert ismertem meg, eljártam konferenciákra, táborokba, előadásokra.
Aztán tavaly nyáron elmentem egy random ingyenes táborba, aminek köszönhetően most 2*10 napra megyek külföldre full ingyen, kapcsolatokat építeni.
Nekem csak egy olyan tanácsom lenne, hogy egy lehetőséget se vess el, mindent használj ki, mert a legrosszabb esetben is csak tapasztalatot szereztél. De legalább valamit szereztél, míg ha nem használod ki a lehetőséget, akkor csak a bánkódást, ami meg nem vezet sehova.
Szóval járj nyitott szemmel és minél több lehetőséget használj ki :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!